Friday, January 6, 2012

Baru 2 hari dok taska dah demam

dedua budak kenit kat umah ni demam
alahai kesian nye

si abg demam berpakej, semua ade
adek badan dedar je

so dedua aku tak antar ke taska
hopefully dedua sembuh b4 isnin nih 
aku dah start keja dah

aku saspek abg demam sbb cuaca panas sgt, fahim ade ckp yg diorg pegi taman pg smlm
skrg ni pukul 10 am pun panas cam kul 12tghari.kejap kering kain bj klu jemur

si adek plak jangkit selsema kat taska sbb ade budak kat ctu yg selsema
nk wat cam ne.  resam dok taska gitu le
nk bw adek ngan abg jumpa paed mlm karang, hari ni c abah kena keja
nk tanya paed adek dah leh amik supp multivitamin tak utk ketahanan bdn bdn die x
aku risau la baby kecik2 dah kena jangkit2 gini

kul 5am pg td tetiba bdn panas suhu almost 38'c
hidung tersumbat, batuk2


tekejut aku smlm bila amik alisha rambut die gini ...hahaha

aku prefer spiky ..cepat2 aku cacak kan balik rambut die


Note : hari ni cukup 90 hari umur alisha

12 comments:

ummiaqeef said...

siannye...aqeef pun selsema..

Nad @ MamaZakwan said...

comey fahim tak berputing hehe...
moga cepat sembuh 2 bradek!

ch@ said...

anak aku pun sipi nak demam. skrg ni mmg pns sbb nk thn baru cina. hopefully dua org ni lekas sembuh ye, kesian dak kecik kalau demam.

eima said...

fahim berputing time nk tido je skrg ni kadang tu isap pun... dah leh tinggal pun ...saje je aku yg tak tanggal pun

♥mama eza♥ said...

hehehe, tacha pon kalo balik taska rambut cantik kemas jek..pas masuk umah abes dah rambut kemas tuh..heheh..sian doh anak ko pompuan rambut spikey...hahaha

LiErOSe~QiEmi said...

wei, nape ko ckp harapan tgl harapan bab fully breast feed tu???

anak aku dari start 1 mgu lepas lahir ada kahak dlm tekak, tp doktor ckp biar dulu, klu teruk baru sedut... sabooo jelaaa

Zue AnnaLeeya said...

musim pon tak menentu skrg nih...
hrp dua bradik tuh cpt smbuh...
klu tak, nak masuk keje pon tak sedap ati kan??? huhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

itula skrg ni dh start balik musim panas..
jgnkan budak, org tua ni pun bdn rasa nak demam jerk..

ziqry pun on off on off demam..

♥cikmOt♥ said...

adeh nak tergelak aku weii...
aku ingatkan ko buat style baru rambut alisha tu...
gelak guling2 dah aku...
rupanya kejaan pengasuh di taska..
sweet giler...

rasp said...

mmg cocer panas sgt skarang nie...
so budak2 pun senang nak demam bagai kan...
hehehehe lain ghupanya bila ubat stail rambut tu :)

~aSHa~ said...

mcm rupa abg dia dah

L said...

comelnyer.. sian dier demam.. semoga cepat sembuh.. L pun seseme nih..

Jom baca kejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html