Friday, January 27, 2012

CH lagi tp Tahun Lepas

patutnye entry ni publish before 2012
tp tatau cam ne aku tak prasan die dok dlm draft 

25 Disember 2011 lepas 
cam biasa cam Mrs.K cakap dah boleh agak mana akan aku pegi tiap kali pi berjalan 
Destinasi sama lagi Cameron Highlands

dok kat hotel yg sama lagi Iris Hotel 

cuma yang tak sama dulu bertiga skrg berempat 
dah tambah ahli 






percutian kali ni best & menenangkan'aku mmg suka pergi tmpt yg tenang² je
yg theme park tak gemar sbb aku serabut pala

cuma yg tak best 
CH Jammed 
bayangkan cuma 14km dr tanah rata sejam tersangkut kat atas jalan
ade 2 kemungkinan nape jemmed teruk 
1. Jalan 1 way 
2. musim cuti - Xmas 2010 tak jem pun
jalan 1 way ke Brinchang
kat cni punca jem 




Note: aku tak penah jemu ngan CH

16 comments:

Sidratul Muntaha said...

aku tingin nak pergi CH
tpi dek kerana jauhnya..
aku lepak jerlah kat bukit tinggi

syawalsimpsons said...

dolu B4 kawen rajin la G...sekarang dah kawen..tak sampai lagi....yg bestnyer akob pon tak jejak lagi....kakakakkka....

rasp said...

i pun suka ke CH...
cuma tak suka gi time cuti panjang2...
sbb tak suka dgn suasana jam and umat ramai time tu...

MRS. K said...

jangan la mention nama aku. malulah...

♥cikmOt♥ said...

aku bulan 9 nilah kut baru nak p ch...aku pun suka p sana...

camner ek kalu keje kat sana...hahaha

AnneRaini said...

rindunya nak ke CH.

ummiaqeef said...

pernah pergi sekali je.. mcm x puas..hehe

adarnadzmie said...

akak besa pegi time merdeka day..jemmed teruk...huhu...

maszmadi said...

teringin nak pi... tapi ntah bila.. huhu

amiey lee said...

huhu last aku pegi belum kawin..skrg tak smpai2 lagi huaaaaa..ingt nak ajak hubby terjah la pertghaan tahun ni :p

Nad @ MamaZakwan said...

alisha dh smpi Ch dh..
best, best!

LiErOSe~QiEmi said...

nape aku jemu ek dgn cameron.. tak btl2 bejalan sna kot.. nnt ko bagitau shop mana & tempat mana yg best tuk aku melawat klu aku gi sana len kali

mamalieyna said...

akak jugak tak sampai2 lg sana,,huu~ ntah bilamasa nak curi time ke sana ntah...suka tmpt2 cenggini gak,tenang...~

@e_da said...

bestnya eima jalan anak beranak... heaven je kan...

Nia said...

hehe, ni entry tahun lepas la sebenarnya? comel jerk. tapi, bila kita publish tu tak penting, yg penting dapat kongsi cerita kan.

~aSHa~ said...

gambar kedua tu...nampak adik mcm dah big big jer...tapi masih baby lagi..