Thursday, January 26, 2012

Cuti CNY : Paka, Terengganu

before cuti plan cuti umum kemain byk 
sbb nk main terjah je 
akhirnye pegi ke tempat tak de dlm plan 

janji berjalan, enjoy ngan release tension
pegi isnin balik selasa 

sabtu dok umah, kemas² rumah bagai dilanda ombak tu 
ahad gi umah SIL 

cam biasa tiap kali ke Paka 
harus dok kat Residence Resort Paka
tatau nape 

aku ngan alisha dok lepak dlm bilik je
enPanjang ngan Fahim je yg pegi beriadah
sbb pengalaman alisha menangis tak berenti buat aku jd berwaspada




mkn malam kat Medan Ikan Bakar(MIB), Kerteh
tp pic tak dak 
cam biasa ai malu ....hik hik


alisha pun tumpang merasa abg fahim nye bot pelampung
baby tab tak dak nk mandikan payah, nk mandi dlm bath tab besar sgt  ... so guna kan pelampung ni



lepas check out 
kami gerak balik dan singgah kat Zoo Mini Kemaman
tp aku masuk je dlm tp dok diam² sambil sorok² kan alisha 
dan berdoa kpd Yang Esa mudahan tak de gangguan dr mende² tak baik 
alhamdulillah



pas gerak dr Zoo terus ke Kuantan 
Bukit Gambang Resort City tp ramai sgt manusia
sampai kami gerak balik KL terus tak jd nk main water park kat ctu 

seperti biasa Karak harus jem

sampai rumah 6.30 pm

yang penting Fahim Happy



Note: Minggu Ke2 Februari pun dah ade plan .....

14 comments:

syawalsimpsons said...

terbaik ko belom masuk feb pon dah ada plan jaa...aku dah lama tak berjalan jaa...

♥mama eza♥ said...

wah pegi terengganu yek...feb ne gi mane pulak?

Cute Mum said...

comelnya alisha mandi dlm pelampung..

cheqna said...

yang pntg anak2 happy =)

Qhaifa Nur said...

bestnya jenjalan...
ala tomeynya mandi dalam pelambung...

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..beshnya dia p jln2 no..

ummiaqeef said...

bestnye jalan2..kite balik kg ritu..

MRS. K said...

tak susah nak teka mana hang nak cuti2.. mesti pegi sini.. ekkekeek

~aYu~ said...

plan nak jln terengganu lak pasni.. nak gak gi BUkit Gambang CNY aritu, tp tau dh sure padat giler..

~aSHa~ said...

suka gi paka yerk....dah 2 kali rasanye perasan gi ke paka...

gi paka tu, lalu dah depan umah k.sha

Nia said...

wah,..seronok jgk kat Paka ye. Kami selalu lalu aje on the way balik kampung.

.::Lynn::. said...

wah jalan sakan

Yang Hayati said...
This comment has been removed by the author.
Yang Hayati said...

nak tanya, kat mana nak beli bot pelampung tu ye?..cari tak jumpa plak