Tuesday, January 31, 2012

Kejapnye Masa Berlalu

umur alisha dah 115 hari @ 3 bulan 25 hari kirenya nk masuk 4 bulan dah tu
alisha skrg ni tgh improving new skills die 
tgn kecik dah pandai capai benda dan sumbat dlm mulut
dah pandai pegang botol susu sambil tonyoh² dlm mulut
dah boleh mengiring sambil angkat bontot nk meniarap tp belum berjaya meniarap

sekejap je rasanya 
ari tu terasa lagi aku ngandung 
cepat sungguh masa berlalu 



berebut ngan abg ..ultraman jack...
abg amik jerit²

suka sgt geget² ngan jilat pooh ni

cubaan meniarap tp tak berjaya .....



Note: tetiba je aku rasa tak larat dukung fahim .....dah besar rupenya buah hati aku tu....

21 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tembam la dia..comel2..

cheqna said...

beshnya kan..
kejap je..
tak sabar nak ada baby sendiri =)

mamalieyna said...

temban betul anak dara ni..botol susu besoo..hehe..cute mute...geram nak geget2..hee~

♥cikmOt♥ said...

hhehehe...yang penting rambutnya masih tercacak lagi...

sib baik ada ko tolong kira umur anak secara terperinci...akak tumpang jelah...susut 2 hari...lalala

.::Lynn::. said...

jim gi dating.. rasa nak gigit je anak dara ko ni... hahahaha

♥mama eza♥ said...

rambut pacak..hehehe...maknyer kocik beno...sbb tu xlarat dah nk dukung anak bujang,hikhik

Qhaifa Nur said...

memang kita tak terasa...
cepat dia belajar semua tu..
semangatnya dia..

LiErOSe~QiEmi said...

hhihihih... jap je kan... aku tak tau eqal dah boleh pegang botol ke tak sbb aku tak bagi botol kat rumah kan... tp meniarap dah lulus dah hihih

eima said...

@mamalieyna

baru nk naik balik berat ... ari tu kan demam lama .....

eima said...

@♥cikmOt♥

tetiap petang bila amik ... rambut kemain kemas...hahah cepat2 aku tegakkan bila masuk keta.....

eima said...

@.::Lynn::.

alisha pun slalu jd mangsa aku geget... hahaha

syawalsimpsons said...

mmg terasa cepat je berlalu..rasa macam tengok semalam jaa ko preggy..kakakkakakak....jumpe balik slim melim jaa,,..

eima said...

@♥mama eza♥

hahaha mmg dah tak larat ... aku teringin nk berisi tp tak penah berjaya ... mkn ubat gemuk dr. rozmey pun tak jd ... bazir je

eima said...

@Qhaifa Nur


mmg tak trasa .. sbb melahirkan dan membesarkan alisha buat masa ni sgt2 mudah...

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

alisha kadang tu die tak mo nenen ... tambah2 klu siang .. die ingat die kat taska ke ape ...iskh budak tu .. kena la aku pam.... sbb kat umah tak de stok FM ....semua ebm je....

ummiaqeef said...

fahim dah bujang dah..hehe

~aSHa~ said...

bambam montot nye..tu berat nak meniarap...geram tgk dia..

::NureeN:: said...

geramnya tgk pipi.. amboi besarnya botol susu ke tue??

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg skjp jerk masa berlalu..
wah nmpk semangat jugak la alisha ni, geram tgk pipi & kakinya tu..

ch@ said...

besar dah alisya. aie aku tak pandai lagi buat smua benda2 tu. hisap jari, hisap penumbuk pandaila. pooh tu sama ngn oni punya, skrg dh jd milik aie.

tgk alisya ni, mcm dah besar dah.

Masya said...

besarnya botol susu dia.. padan dengan tuan.. kalau kat depan ni mmg dah kene cubit² tembam pipi dia...