Wednesday, January 11, 2012

Mmg aku penah terniat nk sambung cuti, kan tuhan dah makbulkan

hari ni hari ke 3 patutnye aku kembali berkerja 
tp memandangkan adek ngan si abg tak brape sihat aku terpaksa sambung cuti sampai hujung minggu ni

jumaat lepas aku bw fahim ngan alisha ke az zahrah bangi
Dr. just suruh aku increase BF je 
untuk fahim pun sama tak de perubahan 
Dr. kat az zahrah bangi terlalu muda (tak cukup pengalaman bg aku)

 hari ahad aku bw alisha jumpa paed di KPMC Dr. Afiffah yang rawat alisha 
ikut ckp Dr. Afiffah hari selasa kompom sembuh 
tp semalam suhu alisha tetiba panas balik sampai 38'c 

aku bw alisha ke paed Dr. Wong sungai Chua kajang 
klinik Dr. Wong mmg pilihan aku untuk dapatkan rawatan utk fahim dulu
tp hari ahad tu klinik die tutup terpaksa cari paed lain 
tak serasi gamak nye 

hari ni suara alisha semakin ceria ngan galak 
hopefully sembuh, aku tak mo la alisha kena cucuk amik darah
kesian kecik2 kena cucuk2 ni 

sbb Dr. Wong ckp klu khamis tak kebah jugak kena amik darah
die bg 1 hari je untuk alisha.


boss aku hari isnin lagi dah menunggu aku rasa nye ... bila waktu lunch die msg aku 
"kate masuk keja hari ni, takdak pun kat opis"



Note: berabis duit aku tak kisah janji anak aku sehat.......

6 comments:

Nens Collection said...

kalo anak demam mak pon jadik demam jgak..bimbang nyer..nk2 musim ujan ni..;)

Cute Mum said...

harap dua2 cepat sembuh..
risau betul bos eima tak masuk kerja lagi..
hihi.

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Get well soon boy n girl!:-)

ch@ said...

ooohhh kesiannya kau, dah la halus kena handle dua anak. aku doakan ko sentiasa sht utk pantau anak2 ko tu. ciannya dorang demam, nak bagi ubat mcm org dewasa blm boleh lg kan? bg susu badan je la eima.

ummiaqeef said...

semoga cepat sembuh..

LiErOSe~QiEmi said...

kecianyeee dua2 demam ek... mmg la risiko klu hantar taska..

Sebab tu aku prefer cari orang yang klu leh jg anak aku je... Alhamdulillah, Qimie dari kecik sampai sekarang selalu dapat pengasuh yg mmg jaga dia sorang je

Hope fahim & alisha cepat sihat..