Friday, January 20, 2012

Plan Jalan² CNY

cuti lama ni utk CNY 
nak pegi mana ek 

kitorg byk plan 
tatau lagi mana arah tujuan nye 
terjah je la 

plan asal melaka 
klu tak jd nk blk kg ku nun jauh di Langkawi 
tak pun penang
tp CH again pun dlm plan 

si Fahim tu sebuk je nk berjalan skrg ni 
asek la mulut die mama boring dok umah 
tak besh dok umah, boring la ...mcm2 hal budak sorg ni

alisha dari abis pantang ari tu aku bw die pegi berjalan merata 
tp sejak jd kes 2-3 hari lepas ...semangat nk bw die kuar tu menurun ckit
tp insyaallah aku akan amalkan semua pelindung²
ajaran ust ngan petua kawan²


Note : alhamdulillah smlm alisha normal, hopefully berpanjanganlah keadaan ni

24 comments:

♥cikmOt♥ said...

aku dok umah jelah...btw dah dapat dah sampul tu kak mek bagi...mekasih ya...

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye nak pi jenjalan..!!!
bile la nayli plak nak gi jenjalan ni, huhu!

♥mama eza♥ said...

huhu, insyaallah xde ape alisha tuh

.::Lynn::. said...

jom main basikal...

nuyui a.k.a miss YUI said...

jom nek moto..hikhik..

Amy Syaquena said...

amy x gi mane pun dearr..janji nak gi holiday atau balik kampung semua x jadi , duk rumah je la huhu....


p/s: kakak amy kawen dengan nadzri raihan....so nadzri tue my brother in law la...

syawalsimpsons said...

aku mayB dokumah..tak pon G jalan tengok wayang..thaipusam baru jalan kow2 mooo

MRS. K said...

jom pegi tiara PD.. jumpa ko kat sana ari ahad ye.. ngehngeh

cheqna said...

duk umah je kot coz ahad keje =)

LiErOSe~QiEmi said...

aku blk kg laki aku...huhuhu

Qhaifa Nur said...

bestnya jenjalan..kita duduk umah je hubby keje tp ada jemputan kawin sepupu kat wangsa maju...x le boring

wahida said...

aku balik kampung mertua kat senawang...hehe...

semoga alisha terus okeh yer...

eima said...

@♥cikmOt♥

betul ke amaun die ... kak pas ni nk suruh beli online plak ..hehehe
pembyran gitu la kite bleh ??

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

lepas 45 hari ...sila berjalan ....

eima said...

@Amy Syaquena

wahhhh bestnye....
taksangka betui aku .... minat la kat raihan

AdanyaKauUntukku said...

baru persan
nama anak kite sama
fahim..

haaa akak pun nak plan jalan2 cny..tapi akhirnya incik kata gi balik kg je..huhuhu

moga alisha ceria kembali ye

maszmadi said...

alhamdulillah alisha dah ok yerk..

erm, jom jalan2

Cute Mum said...

banyaknya plan..
kami dah ada plan pon..
esok nak bercuti free..
jangan risau.. insyallah alisha ok..

::NureeN:: said...

klau g CH takut ramei org la.. time cuti sesak jgk kat sana.. ujan plak skrg ni kan.. klau mai png nureen x der blk kg kedah :)

ieda said...

happy holidays dikk
akak punn x kemana2 .. fulus x mengizinkan ;)

mamalieyna said...

happy holiday~
alhamdulillah alisha dh ok..berjalan berjalan jugak, tp beringat jgk ke alisha tu ye...time magrib2 plg pantang dok luar ..

L said...

semoga cepat sembuhla ekk.=)

jom renung2 sebentar..
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

Intan Inn said...

salam...haiii my dear friend lama tak berborak kat blog kan..

MaryaYusof said...

Salam,
Kalau ade anak kecik mmg ssh nak keluarkan... anak sy dulu pun super sensitif.. tak boleh salah keluar, nnt mlm meragam...salam kenal & follow~