Thursday, February 16, 2012

Alahai Sibuknya



pagi ni aku terpaksa sebuk kan diri 
sbb esok dah start pemantauan 5S
klu aku tak start² buat lagi bilik boss
mampuih klu gambo bilik boss aku masuk dlm perhimpunan 

belah petang plak aku nk pegi check dak kenit 
so skrg sampai tghari adalah masa utk selesaikan masalah aku tu 

daaaaa....daaaaaaa...


Note: sesambil 5S tu aku lari² BW sbb n hilang stress 

8 comments:

@e_da said...

kemas.. jangan tak kemas eima.. ehheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

ha..elok2 tau..

syawalsimpsons said...

aku dah settle...kikikikiki...nak aku tulun kaa...

amiey lee said...

hahaha ko nak kemas tmpat aku sekali tak...heeeeee

aduyaiii malas tul aku ni kan

rasp said...

selamat berkemas sis....
lepas tu leh dtg opis i tlg kemaskan tempat i plak hehehehe

LiErOSe~QiEmi said...

pastu mai sini kemas ofis aku lak.. aku pun tak tau nak kemas cane ahahahah..

cheqna said...

hehehe
selamat membizi la =)

Afida said...

tak pa....sibuk camner pun tapi masih mampu ber blog...itu di kira masih ok :D...salam kenalan dari saya -------@

::Jempulah ke blog saya::