Monday, February 13, 2012

Alisha @ 126 Hari

saje nak sematkan pderkembangan terbaru alisha dlm blog aku ni 

alisha skrg ni dah boleh pegang jari kaki sendiri dah 
dok kuit² jari die kat kaki comey tu

dah pandai mengiring 
meniarap slalunye tengah mlm ni mmg kena aware la 
time tgh² tido slalu alisha meniarap
bila berjaga tak dak plak 

dah pandai ba ba cak 
gelak ngekek ...comey 
klu tak salah fahim dulu 5 + bulan bln baru pandai ba ba cak

gusi dah nampak putih² dah
gatal gusi gamaknye asek menjejeh je air liur
asek geget teether tu 


umur alisha skrg dah 126 hari @ 4 bulan  6 hari





Note : bila tgk fahim ...kejap je aku rasa anak aku dah 107cm dulu kenit je

15 comments:

MrS. F!zA said...

gebu gebas pipi alisha!

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram tgk pipinyaaa!!!

♥cikmOt♥ said...

terbaiklah rambut dia...jeles mak...

Nad @ MamaZakwan said...

comey nye die..!

ch@ said...

hoho gebunya alisha. geram2. byk dah alisha pandai. aie aku tau penumbuk masuk dalam mulut je. pastu nak kena pantau bila dia tidur meniarap. tau2 dah turun tilam.

cheqna said...

sdap gomol ni =)

eima said...

@♥cikmOt♥

rambuttak cukur kak ..klu cukur pun sama gak iris kot tak tumbuh²

eima said...

@ch@

wahh dah pandai ape ek org panggey yg cam ulat tu

♥mama eza♥ said...

heheh pegang jari kaki xper, jgn tarik ibu jari kaki masuk mulut..hikhikhik

deelira@deeliraz said...

comey.. rambut pacok sokmo

mamalieyna said...

comey2x.. jap je dh 4 bulan..kiut miut..geram tgk babygirl~

adarnadzmie said...

comel sgt alisha..hehe
bebudak skrg ni cepat betul membesar...

LiErOSe~QiEmi said...

sebbaik bar pegang jari kaki, klu gigit nak adik la jawabnya haaha

ummiaqeef said...

ala tomeinye... geram!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

alahai comeynye alisha dgn hairband nye tu..:))