Wednesday, February 29, 2012

Flashback : Jiwa Kacau

bila otak byk digunakan untuk flashback balik kejadian 
badan amat penat 
itu yg terjadi kepada aku 

seriously after give birth mmg aku sorg yg kuat pelupa
byk sgt bende yg aku lupa sedangkan kejadian tu smlm je 

bila aku terlalu gunakan otak aku utk mengimbas balik kejadian 
mmg aku sgt² letih sedangkan seharian tu tak de wat kerja berat pun 
takat menaip, filing ngan blogging je 

bila cuba imbas balik hanya nampak samar² je 
tak jelas .... so sampai sekarang aku tak ingat ...huhuhu
mana aku letak punch aku ngan boss aku 

dlm gambaran samar² tu mmg aku lalu kat meja kakak kerani punch card tu 
dan disahihkan oleh PA level tu yg aku pegi tmpt die bw punch card 
dah cari kat tmpt aku tak de 

mana aku letak wei 
ke aku mmg letak meja kerani tu tp die yg letak tmpt lain
memandangkan tak tau sape salah
aku masih lagi menggunakan otak aku utk tracking/trace punch card tu

rasa cam nk guna khidmat hypnosis je



 Note : korg² yg bersalin lebih kurang aku iaitu bunga, CM, Mamalieyna, Ch@ alami perkara yg sama tak ??


6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

no komen takde pglmn..hihi.

MRS. K said...

urut lupa banyak putus kot! hehehe

mamalieyna said...

aduhai..mmg penyakit ibu lepas bersalin ni, kuat pelupa...huhu~

stress otak kalau dipaksa2 nak ingat balik tu..hehe~

hrp jumpa la nnti ye..

Nad @ MamaZakwan said...

ada le kot, sket2..
tp tak kronik :)

♥cikmOt♥ said...

aku tidak begitu...ingatan aku masih kuat...walhal pas beranak ni banyak menda yang perlu aku ingat....

paikan hrmis bos punya pword dan aku tau markah skt aku...hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

jgn risau manje sbb aku pun sma cam ko..pelupe teruk, sekian.. hhhaahh