Wednesday, February 8, 2012

Layan Kerja Dulu Ye Jap Lagi Aku BW

sungguh berkecah bilik aku skrg ni ....
boss tak dak saje je la  nk wat 5S ni 
aku kan pemalas 
rumah aku pun tunggang langgang ni kan nk 5S kan pejabat 


aku nk selesaikan sisihkan sikit² dulu 
start keja 9.25 am 
buat cepat² kul 10.45 am target nk stop sbb nk BW 
pastu petang nk pi dentist ...kali ni mak plak nk check gigi 

lama dah tak pegi last pegi time pregnant ari tu
appointment 2.30 pm ni 




Note: 5S aku Sasau, Sewel, Senget, Serabai & Sengal semata 5S



14 comments:

hyazz said...

hahaha...tak tahan... memang sengal

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..cntik pmndgn ni kak..haha.

syawalsimpsons said...

seb baik nama aku tak da...S jugak.kakkakakakkak

~aSHa~ said...

eh tiba2 teringat..yg arini mmg nak gi jumpa dentist...sbb kerajaan kat sini hari rabu jerk..kalo idak kena keluar pitih sendiri pg dentist private....

tq tiba2 mengingatkan pasal nak p jumpa dentist on wednesday

eT said...

selamat bekerja..hehe

wahida said...

aku paling takut jumpa dentist...boleh nangis wooo...

LiErOSe~QiEmi said...

lawak la 5s ko.. tp aku rase 5s ko pun lebih kurang aku gak la haahahh...tambah 1 lagi... semalas.. eh!! haaha

eima said...

@hyazz

tgh sengal tak hengat la skrg ni

eima said...

@nuyui a.k.a miss YUI

cantek kan .... ko tatau lagi pandang mata aku ni

eima said...

@syawalsimpsons
soraya sengal ...seswai sgt la tu

eima said...

@~aSHa~

jom kite pi dentist ...betui mmg private kopak duit .. tp malaysia termurah di asia tau chargers die

eima said...

@wahida

aku plak tak sabo ..hehehe

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

ko tatau lagi pemalas aku ni .... klu tak kena pikirkan boss dah dpt kabinet baru tak hengen aku nk wat ./..menci tau

Qhaifa Nur said...

kalau dah tak bole tahan baru jumpa dentist....ngilunya rasa