Monday, February 27, 2012

Ngecat Rumah Tgh² Malam

Abg Ayim yg dah lama tak inter-frame dlm blog mama



tah ape hangin laki aku ni nk ngecat rumah tumpangan kami 
katenye nampak comot sbb byk bergaris hitam sbb Abg Fahim slalunye naik basikal, motor, keta tergores dinding
dulu memula angkut brg kadang tu tergores gak

ate rumah org kena la jg cam ne org bg
cam tu la kena maintenance kan 

Abg Fahim pun sama geli nk menolong 
aku tak layan ... sebuk nk lipat kain 3 bakul ni 
stok simpanan almost 2 weeks ...gilosss

insyaallah khamis ni balik KG ku nun diseberang laut 



Note: tak dak modal la nk up entry 2-3 hari ni ....

12 comments:

Hotaru Tomoe said...

Manja....cam sama je kita. Erni pun cat umah baru2 ni.Cat malam2 jugak.hehehe...:)

LiErOSe~QiEmi said...

sama laaa.. aku pun baru lipat kain malam tadi 2 bakul, tinggal lagi 1 bakul, esok plak settle kan ahahaha

Nad @ MamaZakwan said...

rajin nye en panjang ;)

p/s: eima, ada kenal sesape yg sewa kete murah2 kat langkawi tak? heheh

cheqna said...

semangat tu =)

MRS. K said...

nanti up la gambo dah cat tu. tapi kalau cat putih semata takyah ler.. huhuhu

♥cikmOt♥ said...

tolong cat rumah aku sekali...
banyak kali dah rancang nak cat, tapi lum cat2 lagi...hurmm...

maszmadi said...

aaaaa lepas ni umah auntie masz lak yerk abg ayem.. hehe

syawalsimpsons said...

dah beso jaa abg ayim tu...dah lenh geng ngan aku 3 bakul..kakakka....

::Mamalyna:: said...

rumah ai pun makin teruk kena goresan basikal lyna

amiey lee said...

amboiii rajinnye mengecatttt..buleh la tempah fahim cat umah aku heeeeee

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alahai,
ghajenyer abg fahim..

asben pun plan nk cat mlm,
siang ari kije .. huhuhu
camtu ler, kalo upah, costing tu!.. ;-p

ummiaqeef said...

rumah aku dah comot-comot dah.. haha