Friday, February 3, 2012

Plan Cuti² 4 hari

korg dah ade plan ke ....
aku tak dak lagi 
tatau nk ke mana kali ni 
ingat nye nk balik langkawi tp enPanjang kena plak keja hari sabtu ni ...
cuti dah short 1 hari dah 
tak jd la ...

Fahim plak asek la ajak pegi hotel
request yang ade pool ngan laut 
tp tatau la nk tunaikan ke tak sbb mmg tak dak plan 
MIL cam biasa harus la ajak kami ke ganu lagi ...alahai 
baru balik dr sana nk pegi lagi 



Note : aku slalu cuak klu tetiba alisha buat muka takut pastu nk melalak ..... hee seram

15 comments:

♥mama eza♥ said...

carik otel2 dekat2 jek la beb kalo camtu...auni pon sebok asik ajak gi mandi...

amiey lee said...

huhu tkde plan... duk umah aja kot :p

♥cikmOt♥ said...

dok umah dediam...heehe

syawalsimpsons said...

dah lama aku tak singgaj..sweet ja blog ko..kkakakkakakka....dok umah la dendiam ...bagi aku lak coti..kakakakak....

@e_da said...

syoknya kalau dpt ke langkawi.. fahim dah pandai ajak mama duk hotel ya.. abisla.. hihihi..

MRS. K said...

duittt dah abis. gaji lambat lagi.. so, makan tido kat umah sajok!!

tak balik kampung, sebab mak ayah aku yang datang melawat.. kekekeke

LiErOSe~QiEmi said...

aku pun nak balik kampung.. sok lepas subuh bertolak terus takot jem gila kat LPT nun... tapi rasanya tak ramai kot yg balik kan.. hihihi

weh, apsal alisha selalu buat muka takot??? lepas jumpa ustaz tu pun jd lagi ke???

nak pesan, ko jgn langkah longkang sebarangan tau.. sebab anak abg aku penah kena...abg aku langkah longkang sambil dukung anak.. terus kena melalak tak hengat.. lepas bawak jumpa ustaz baru ok..

Nizam said...

balik je kampung lau ada masa terluang..hehee.
nizam jejalan tengok woyam je la kot..dah lau kat KL mmg cepat bosan...hehe

cheqna said...

mari ganu oyak la =)

maszmadi said...

jom pi kuantan, sana ada gak hotel yang ada pool, hehe...

adarnadzmie said...

akak balik kg jer..abah tak sihat lg..

::NureeN:: said...

kami pon x plan tp dok rasa nk dok umah ja klau jln2 pon area cini ja.. sbb baru ja blk kg 2 2 belah pihak.. tp kena gak blk umah PIL sbb ada kendri tahlil cikit..

Qhaifa Nur said...

mana nak pergi yup...
mandi manda kot...

mamalieyna said...

jeles la..sejak cuti bersalin ni, byk plk cuti umum..huu~ terpaksa la dok umah je, blm habis pntng..huu~

happy holiday~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Hahhah, Zaquan pun dh pandai nak ajak g tido hotel dh skrg ni,

kami g fraser hills :)