Friday, February 24, 2012

Rambut Alisha dah Leh Tocang ....jgn Jeles

gaya baru Alisha
mama like ..like...
sgt comey hokey  anak aku mesti la comey 
rajin sungguh cekgu die siap request suruh  bw getah
sorry ye cekgu hari ni tak leh sbb aku belum beli sbb tak sangka yg anak dara aku ni dah leh ikat rambut
kecik kenit gini pun nk berikat rambut
dah gaya samurai ...hikhik

wajar aku wat entry ni sbb hari & kali pertama alisha ditocangkan



abg sebuk dok ckp "adek dok diam²" ..."adek dok diam²"




Note : br tau keseronokan ade ade baby girl.... semua nk cantek nk comey je 

14 comments:

cheqna said...

comel.....=)
memang besh kan ada baby girl ni =)

♥mama eza♥ said...

best kan ade gegel...yg si auni macam2 pesen cekgu die wat sbb cekgu ckp die sorang jek rambut panjang...yg si tacha lak alahai rambut ciput jek tp cekgu die tocang gak...alisha ok la rambut tebal..hehehe

syawalsimpsons said...

DOAKAN AKU GAK..AKU PON SEKARANG SEBOK LA DOK TENGOK BARANG2 BABY GURL JAA...

~aSHa~ said...

mmg seronok ada baby girlllllllllllllllllll mcm2 leh buat....beli gaun, beli baby tight comey2......sgt2 seronok dik wei


comey alisha bertocang.....

MRS. K said...

simpan panjang lagi wei...

AnneRaini said...

memang comellll...

ummiaqeef said...

baru nampak ayu..hihi..pokok kepalak atas kepala..haha

Nad @ MamaZakwan said...

alolololo....
tomei2 nye die... :)

LiErOSe~QiEmi said...

comel la weh.. baru nampak kebulatan muka Alisha... gram aku pipi labuh2 ni.. anak aku jadik mangsa aku sokmo kena gomol sbb takleh tgk budak pipi labuh hihihi

rasp said...

comei jer dia tertocet pokok kelapak tu :)
ada bby girl nie...
mcm2 nak beli tau...
byk bebenor barang yg leh terpikat tau....

deelira@deeliraz said...

tinggi tocang tuuu... comel2 :)

♥cikmOt♥ said...

huhuhuhu jeles...rambut iris lambat lagilah baru leh tocang...sob sob...

mamalieyna said...

alolo..tomei betoi..jeles x 100x... nmpk gaya kena tunggu adik Hakeem la plk nnti,kot2 nk dpt gegirl..hehe~

ch@ said...

comelllssssss sangat. rasa best bila nmpk girly2 . sampai skrg aku suka je ikat rambut Oni yg tah apa2 tu. bila tak ikat, nmpk btl muka lasak cam dak lelaki. mmuah alisya.