Wednesday, March 14, 2012

Boleh Sasau Aku dibuatnya

malam yang suram utk kami 
tak de keriuhan langsung
senyap sunyi cuma bunyi TV je 

adek cukup time tido 8.30pm
nk pi mkn kat luar pun tak dak mood 
dah kuar tp masing² dok tarik tali 
last² tapau je 

sbb hati dok memikir kat fahim 
dah mkn ke 
buat pe 
ok tak die 
cari mama tak 

anak oi cam ne la mama nk makan kalau kamu tak dak disisi
slalu kan hari² mama suapkan kamu mkn 
berebut air slurrpee 711 tu 

mama sgt² berharap rumah ateh kamu kat taman batu muda, gombak tu tak dak air 
cepat sikit kamu balik ke mari 

klu tak ptg karang mama ngan abah pi amik ye 

<><><><><><><><><><><><><><><><>

kerjaan aku semalaman sampai kul 11pm dok membelek pic² lama fahim 
zaman baby die 


Note : ni baru berpisah sekejap klu yg berpisah selamanya tu ..... speechless

time ni adek ade dlm perut lagi ::4 bulan::

14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alalal.sok lusa dia balik ea..

♥mama eza♥ said...

sian mama

rasp said...

cian mamanya rindukan fahim ek...

::NureeN:: said...

mmg rindu.. nureen klau rindu sgt mmg x torah duduk dh.. sanggup ambik cuti.. ehhehe

eima dh tgk ek result tue.. heheheh tahniah yerr.. :)

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2012/03/tahniah-kepada-pemenang.html

::NureeN:: said...
This comment has been removed by the author.
.:Mama Dhia:. said...

sian eima ...jgn risau fahim tengah seronok main tu..

kalo au pun sasau jugak...umah yg riuh ngan suare anak (walau seorang) tibe2 sunyi...memang terasa sepi..

LiErOSe~QiEmi said...

ko buat la video call... tapi aku dulu buat vc tu nanges2 lagi ada la aku ni.. sbb lagi rindu uhhuhuhu

Nad @ MamaZakwan said...

dapat kurasa keresahan mu itu, huhu!
fahimmm..cepat balik!!!

jgn dibuatnye fahim takmo balik udah le..
doh seronok2 ngan cousins
lagi sedih omaknye, huhu!

syawalsimpsons said...

ala ciannyer windu kat ayim...

maszmadi said...

alahai rindu yerk.. ku tahu bagaimana perasaan itu..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

sy masa kene masuk ward msa ngandungkan aishah pertama kali pisah ngan rafiq adui mmg tak menahan tak tgk anak even sehariii

wahida said...

jgn sedih2...dia tgh hepi tu...dia ok2 je tu...insyaAllah...

Cho Zila said...

alahai memang dapat rasa perasaan itu.. sangat cantik baju ini....

Edy Zaidi said...

siapa tak sayang anak kan...hehe