Monday, March 19, 2012

Fiesta Hot Air Balloon 2012 ::2nd Time::



memandangkan jem gile² pada petang sabtu lepas 
abah bw fahim tgk kat tasik seberang P.8
ok la jugak nampak la jugak 

aku ngan alisha dok dlm keta je 
almaklum la tasek pastu dah petang dekat² kul 7 pm dah 

sekejap la Fahim tgk pastu ajak balik boring gamaknye sbb jauh kot

pi Giant Sri Kembangan

bw fahim utk mkn 
menu hari² fav die ::megi goreng::
sedangkan siang td bfast ngan lunch meggi goreng tu tp mama la wat kan 


Note : pala tgh pening ngan tmpt org ni ....

10 comments:

syawalsimpsons said...

sedapnyer la fahim di suap..aku tak g pon..g pon..patah blk...

♥cikmOt♥ said...

hehehe, sedap la kut megi goreng tu...aku suka beli eskrem enak kat giant tu...

MRS. K said...

haku tak pegi pong

Shinnaz Ahmad Rasid said...

4 years duduk Putrajaya tak pernah pergi apa-apa event! Sedey );

Sedap pulak maggi goreng!

eima said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

aku slalu je pegi sbb tak de pegi tmp;t lain hikhikhi

eima said...

@♥cikmOt♥

tu wajar beli pas kuar dr giant tu

ch@ said...

aku baru bercita-cita nak ajak abi pergi. padanlah mcm berat hati je nak ajak dia. hehe. eh, dah lama tak mkn megi goreng.

Nad @ MamaZakwan said...

kami pun tak pegi tgk belon panas
papazakwan kata kompem jem
so, dok umah dendiam tgk melodi haha!

LiErOSe~QiEmi said...

apsal budak suka makan megi erk??? anak aku pun mkn ari2 pun takpe klu megi

~aSHa~ said...

tak pernah gi pesta belon