Monday, March 19, 2012

Fiesta Hot Air Balloon 2012 ::3rd Time::

hari ahad pegi lagi 
fahim mmg peminat belon udara panas ni
sepanjang tahun asek tgk kat youtube 
tak tgk belon udara panas ni die tgk hafuh hafuh(air puppet)
mmg wajar pegi 2-3 kali la 
utk anak tersayang



alisha yang tido sepanjang masa 
dari sampai lebih kurang kul 10 am lebih
budak ni panas² pun leh layan tido 

nk amik gambo berempat punya la payah sbb dak fahim tu tak mo amik gambo langsung sebuk main lari² dari mama .... 
tp dpt gak pic candid yg tetiba fahim dok blakang buggy adek die ....

Fahim waktu mmg sgt hepi 
aku pun tumpang hepi even panas terik 
berpeluh² cam mandi dah gaya nye 
bila tanya fahim panas tak ?? letih tak ??
jawapan die tak letih, hepi, tak panas, tak berpeluh & tak lapo

tp bila dah masuk dlm keta die la org paling penat dah landing kat seat blakang sikit lagi nk tertido 
tp mama tak bg die tido sbb fahim tu tak mkn lagi 
pegi AEON Cheras Selatan 
die la budak dok jerit² kat foodcourt tanya bila mkanan nk sampai 
mana abah pegi lama sgt ...

hahahaha tu la org ajak balik awal tak mo asek ckp tak penat
kan dah lapo ...padan muka 

balik rumah budak tu cam biasa klu penat cam ne pun mmg takan tido 
main je keja nye sampai mama ngan abah nk kuar semula kul 6.30pm 
nk pi mkn pun terbantut sbb bila masuk keta je die minum susu bantai tido sampai pagi ni tak bgn²
 

so mlm tadi dinner
abah masak megi sendiri ..mama bantai mkn roti je 
makin kurus la aku ...huwaaaa


Note : sronok tgk anak2 seronok

8 comments:

syawalsimpsons said...

kikikikikiki....fahim pon sengal macam ko gak..kikikiki

MRS. K said...

aku jugak yang tak pegi.. huhu

♥cikmOt♥ said...

aku jugak 2 yang tak p...

♥mama eza♥ said...

penat lor ..aku pegi gak smlm..pergh mencabar tol...belengas badan..xlarat nk jalan tp jalan jugak la melayan si auni...sebaek la adik tdo...

Nad @ MamaZakwan said...

mak aih, 3 ari berturut2 tgk belon panas!hebat!
takpe utk anak2 takde salahnye..janji diorg hepi :)

~aSHa~ said...

gambar tu jadi kreatif sgt walau tak sengaja..caya ar...


alisha bam bam nye...geram tgk peha dia

Amy Syaquena said...

cantik beb gambar tue nampak kreatif sangat...

ch@ said...

setiap tahun pun aku asyik missed je nak pergi hot balloon. walhal mmg dah planning nak pergi. laki aku tu syg kerjalah. huhuuu tumpang hepy tgk gmbr org je lah.