Monday, March 12, 2012

Happy Belated Birthday to Me♥



Happy Belated Birthday to me ♥♥♥♥
semoga ape yang dihajati dan didoakan sentiasa dan akan dimakbulkan
semoga rezeki ke atasku dan anak² dimurahkan

Aku berharap hidupku dan keluargaku bahagia ke akhir hayatku
mudahan Allah swt tuhanku panjangkan umurku supaya aku dpt beramal kpdMu dan mendidik zuriat²ku


Selamat Ulang Tahun ke 28 eima !!
pada 10 mac 2012


Note : aku lupa besday aku ... bila dpt 1st wished msg ...br aku tersedar hari tu birthday aku rupanya ...

20 comments:

ch@ said...

Happy Birthday Eima.
Semoga segala impian kamu menjadi kenyataan di hari ulangtahunmu ini.
Oh kau sebaya aku rupanya.

~aSHa~ said...

hepi besday dik...semoga doamu dimakbulkan..

@e_da said...

lahh boleh terlupa.... apapun happy belated birthday eima.. semoga dilimpahkan rezki dan rahmat darinya untuk eima sekeluarga...

Nini D.. said...

aku tua setahun dari ko.. :)

♥cikmOt♥ said...

hepi besday eima...
moga tercapai segala apa yang diimpikan...

nuyui a.k.a miss YUI said...

hiih,lupe ea..bgus toi sis.ni..

slmt hari lhr ya sis..

deelira@deeliraz said...

Happy Belated besday manje =)

SYANI said...

Happy belated birthday dear.. Semoga panjang umur & murah rezeki & bahagia disamping keluarga tercinta.

rasp said...

HAPPY HAPPY BELATED BIRTHDAY SIS...
smoga segala impian menjadi kenyataan...

LiErOSe~QiEmi said...

ko boleh lupe??? hikhik...

HAPPY BELATED BIRTHDAY MANJE

moge diberi kesihatan yang baik dan rezeki melimpah ruah... aminn

cheqna said...

ouh...adik pada cheqna upanya
hehehehe
pepun happy birthday..may allah bless u always =)

Hotaru Tomoe said...

Happy Belated Birthday Manja...yang ke 28....Semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki oleh Allah SWT hendaknya...Amin...:)

ummiaqeef said...

besday pun leh lupe ek...baru anak 2, hehehe... hepi besday again..sbb dah wish kat fb.. hihi

maszmadi said...

happy belated besday eima...
moga doa tu sume dimakbulkan Allah hendaknya yerk..
ameen

Cute Mum said...

happy belated birthday eima..
semoga berbahagia bersama keluarga tercinta.. :)

mamalieyna said...

Happy belated besday eima!

muda lagi la...jeles ni belum 30 dah anak 2..hehe..maintain kecik molek plak tu..hehe~

apapun hope sentiasa dimurahkan rezki ok..amin,,,

mamalieyna said...

Happy belated besday eima!

muda lagi la...jeles ni belum 30 dah anak 2..hehe..maintain kecik molek plak tu..hehe~

apapun hope sentiasa dimurahkan rezki ok..amin,,,

nuyui a.k.a miss YUI said...

p/s: hahaha.. kakiku mmg gtu la sis oii..saiz 6-7 aje..lg slmt pakai 7..

eima said...

@ch@
@~aSHa~
@@e_da
@Nini D..
@♥cikmOt♥
@nuyui a.k.a miss YUI
@deelira@deeliraz
@SYANI
@rasp
@LiErOSe~QiEmi
@cheqna
@Hotaru Tomoe
@ummiaqeef
@maszmadi
@Cute Mum
@mamalieyna

TQ All for wishes ngan reply .....

emma dangdut said...

happy belated birthday! :)