Monday, March 19, 2012

Hari ni Jaga Boss Besar

pagi ni aku jaga boss besar (••,)

ni kali pertama ni 
jaga boss level lebih dari pengarah .....hohoho

update ttp update wlupun jauh dr bilik sendiri

PA² kat cni main tarik tali 
dah lapor diri lari pi Bahagian lama pulak 
pastu HR kasi surat kat PA lain plak lapor diri 
pastu boss besar ni plak nk bw PA sendiri 
macm² hal 

disebabkan boss kesayangan aku tu jg admin terpaksa la die buat keputusan pinjamkan aku ngan PA timbalan 1 lagi utk boss besar ni 


Note : ok la jugak klu kadang gain new exprience kan ..... ☻

8 comments:

wahida said...

betul tu, sesekali timba pengalaman baru ok apa, tak lah kita tau satu keje je kan...

hepi working!!

amiey lee said...

semoga bergembira heeeee

rasp said...

bagus dapat pengalaman baru nie...
smoga bergumbira :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

pglmn tu kak..

MRS. K said...

aku kat tmpat lama slalu la kena.. surat bapak banyak. call masuk lagi banyak. adeh

eima said...

@MRS. K
ni boss baru lagi ... so tak dak la sape pun kat cni boss pun tatau pi mana ... PAP die pun tatau ....esok turn PA lagi 1 ./... rabu khamis jumaat aku cuti ...muahahahahah

syawalsimpsons said...

ok la tu sesekali....kan...janji jaga betoi2 gitu...

♥cikmOt♥ said...

tak lama lagi ko kut dok situ...hehehe