Friday, March 16, 2012

Norefal Placenta Oil + Vitamin E di Muka enPanjang

sebab semua org dok kecoh pasal Norefal Placenta oil + Vitamin E
ai pun terpengaruh la 

tp bukan untuk diri sendiri ye 
utk enPanjang tersayang la 
muka dah sunburn abis dah 
dah legam dah laki aku tu klu nk banding dr memula aku kenai die .. 
mak aih gebu, jambu lite²

skrg ...hohoho macho kot ....waakakaka




enPanjang start guna pada 11.3.2012
pic sebelum menggunakan produk Plancenta Oil + Vitamin E

memandangkan aku beli ngan Cik Geli 
1 Sachet ade 20 biji sebagai trial pack

kite tunggu 20 hari 
ape perbezaan terhadap muka my enPanjang

Hopefully sunburn, parut jerawat, kusam dan masalah muka lain dpt diatasi 
sbb Plancenta Oil + Vitamin E adalah untuk penghasilan sel baru utk melambatkan penuaan


klu cantek je muka laki aku tu 
boleh repeat order utk die ngan aku sekali ....




Note : fahim pun sama geli nk massage muka abah die ... hahaha



nk order boleh contek Cik Geli  dia bkn saje jual Norefal Planceta Oil + Vitamin E tp1. Tudung Fareeda Nyata Jelita 2. Keropok Keping, Kerepek Pedas & Kacang Krup Krap 


7 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

aku pun cam terigin nak cube manje.. aku tunggu result panjang dulu la baru beli hahaahah

syawalsimpsons said...

fuyoo terbaik la ko....aku teringin gak nak cuba...aritu fiza ada jual gak...dah nak terpengaruh...akob kata..nnt dolu...so aku tunggu result si panjang la....pasni ok...aku on la...kikiki...

gebu sikit..kalo tak ko kata muka aku pucat..make up pon sama...tu kurang darah..kakakkakakakak....sengal ko...

nuyui a.k.a miss YUI said...

lau ok,roger2 ea..mana tau leh guna lak..

♥mama eza♥ said...

wah..pasne bg testimoni eyh..
bole la kami laki bini menerai...

@e_da said...

ada tgk kat fb rasa nak try gak la.. eima nanti review kesan dia ek.. heheheh

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kehkehkeh.. en. panjang jd testimoni yer..
kalo menjadik, nk try jugak la..
skrg kite gune vco ajer, tu pun tak salu makan n pakai, time ghajen ajer.. hihiih..

nnti eima review lagik yer.. =0

Busana Qaseh said...


NOREFAL PLACENTA OIL + VIT E


RM115 / 1 BOTOL
Belian secara borong juga boleh, akan mendapat harga borong.


Postage:
RM 6 - SEMENANJUNG
RM9 - SABAH / SARAWAK