Friday, March 9, 2012

Selepas 4 Tahun Berlalu♥♥♥

tempat yang sama cuma masa berbeza
& pertambahan ahli

Genting View Resort

Februari 2008

Mac 2012


Cable Car Genting Highlands

Februari 2008

Mac 2012


Dulu hanya kami ber2 dan sekarang kami ber4
kejapnye masa berlalu
dlm masa 4 tahun byk rupenye mende yg berubah





Note: dok tercari jugak pic pi genting ngan fahim tp tak jumpe .....


laki aku paling byk berubah ... dulu pipi tak kembung skrg kembung belum tgk tang perut lagi tu ...muahahahaha

19 comments:

MRS. K said...

oi..oi.. cam senget² aku tgk header mu ni.. oder ngan fiza la wei. senang. rm10 sajok! hehehe

eima said...

@MRS. K

ala percubaan sendiri je... sajo try aku syg lagi header lama aku tu ...muahahahaha

wei aku tak suruh komen header..aku suruh komen aku comey tak dulu dan sekarang ...hahha

ch@ said...

suka tengok kau senyum mcm gambar nombor 3 tu. betapa gembiranya mama eima ni. dulu berdua sekarang berempat. happy for ur life too eima, congrates.

eima said...

@ch@

org br kawen mmg la hepi...tgk tu tgk tu jari berinai lagi tu ... pregnant kan fahim 2 bln dan br kawen 2 bulan gak ...

Nad @ MamaZakwan said...

kejap je dah 4thn ek
dlm 4thn dh ada 2 anak
alhamdulillah... ;)

rasp said...

syukur alhamdulillah...
u have a lovely family...
sronots tgk bila family berkembang *ahli ye bukan body* :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

inilah keluarga bahagia..amiinnn..

Nini D.. said...

:)

::NureeN:: said...

mengimbau kenangan... nanti nureen pon nk imbau jgk la.. bestkan bila ingat blk masa ber2 dan ber4 mcm ni :)

syawalsimpsons said...

dah 4 tahun kan...ko pon sama berubh gak..dolu sinyum nampak GG putih bersinar tu...sekarang sinyum alahai tutup mulut sopan gitu..kakakka

LiErOSe~QiEmi said...

org laki dah kawin mmg pipi akan kembung & perut boroi ke sebb laki aku pun camtu haahah...

ko jelaa maintain kurus, mencemburuiorg yg payah naik badan ni tau

maszmadi said...

hurm, sekejap jerk masa berlalau yerk.. bilalah masz nak naik lagi cable car tu, dulu berdua kini bertiga, tapi x jejak lagik.. huhu

mamalieyna said...

waaah body tetap maintain, kalau k.eina compare gini..haih..mmg bergnda dr dulu..hee~

cheqna said...

haishhh
bilala haku ni nak kecik..

@e_da said...

comelnya alisha... tp abg fahim tetap ngan atengnya...hihihi

eima tq bg petua tu..insyaallah ida cuba..mmg kena tukar susu gak rasanya..

Papa Mifz said...

maso mmg sekejap jer berlalu kan...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

awak menten aje, tp asben sedikit chubby.. hehehe...
kite ada gak gambar dlm kabelcar,
tp muke sentap.. gayat seh!

~aSHa~ said...

kete beruboh besor

Cute Mum said...

bestnya badan maintain jer walaupon dah beranak 2..
huhu.. kali nie lepas pantang nak teruskan jaga badanlah.. hihi..