Tuesday, March 20, 2012

Tahun ni Aku Masih Lupa Birthday enPanjang


tahun ni aku lupa lagi besday my enPanjang seperti tahun lepas??
yea aku lupa nk wish lupa tu idak la 
pepagi aku bgn sambil terpisat²
aku wish pastu sambung tido ...muahahaha


Happy 29th Birthday My Dear Husband 
on 18 March 2012

semoga kebahagiaan milik kita selamanya

Note:  seb baik Mrs.K wat entry besday laki die....huahua

14 comments:

MRS. K said...

hepy belated besday abang!

syawalsimpsons said...

selengge ko ni,....walaupun terpisat2 kan...

ieda said...

ekekke akak x lupe bday hubby tapi hubby akak selalu lupe bday akak huhuhu

anyway eppy bday buat ur hubby dik , semoga pannjang umur dan dimurahkan rejeki ;)

::NureeN:: said...

hehee... klau asben nureen sure dh merajok ;p

hepi belated besday en panjang

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy blted brtday utk suami sis ea..

♥cikmOt♥ said...

aler terlupa je bukan tak ingat kan...
ihikss...dah jadi bapak dua anak dah..tahun depan 3 kan...lalala

Nad @ MamaZakwan said...

hepi belated besday en panjang!

LiErOSe~QiEmi said...

beza setahun jela ko dgn panjang erk.. bedey pun dekat2 je

~aSHa~ said...

laki uols sama besday ker?

sama baya ar dgn ahkak (eheheh ahkak perasan ni)


hepi besday ye dik panjang

amiey lee said...

hahahha aku gelak aja la wei...
cmne leh lupa...

aTy _faRed~ said...

heheh...ley luper ek..asben kalau tak kisah tak per ar..;p

cheqna said...

memang toler r
hahaha
pepun hepi belated birthday la en panjang
moga Allah sentiasa merahmati kamu =)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hahaah..xpela sib baik still wish..

mamalieyna said...

hikhik.. =P

happy belated besday..moga happy selalu yek~

mesti dia seorg yg baeeek hati..mcm akak n arif juge..bulan 3..hehehe.. =P