Friday, April 6, 2012

Kaki Baru Alisha

smlm petang  aku rasa badan ni dah ok sikit 
abah ajak kuar jejalan mkn mlm
singgah Manjaku Bangi
cari walker utk si adek 
sbb si adek dah pandai jerit minta didokong alahai anak dara tu 

aku suruh si abg pilih sbb tak mo si abg kecik hati
almaklum la nk beli barang ni bukan utk die tp utk si adek 
sesambil tu explain kat die yg walker die dulu dah diturunkan kpd sepupu2 die 
omey ngan dadam.....
siap xplain nape bg sepupu die takut dia ingat mama ngan abah tak penah beli kat die
seb baik la die percaya klu tak jenuh plak nk godek gambo lama² fahim dulu²





Note : perut meragam sbb antibiotik ...alahai bila bacteria baik masuk nk bunuh bacteria jahat ade plak komplikasinye

8 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

cerianye kaler walker tu
comey!
hepi wiken eima n famili!

@e_da said...

cantikla walker alisha pandai abang pilih...

@e_da said...
This comment has been removed by the author.
maszmadi said...

wah tomeinyer.. siap ada car lagik.. hihi

ch@ said...

penuh warna-warni walker alisha. walker auni hari tu pun dah punah, aku pun rasa nak beli walker utk adli. tapi tunggu adli pandai duduk dulu, ini nak duduk pun kemain payahnya. hahaaa.

~aSHa~ said...

cantik walker alisha....

k.sha pun baru beli tadi ni ha...yg lama dah tak berapa nak elok....btw yg lama beli murah....tu yg tempat duduk tak berapa nak kukuh...

tapi si adik mcm tak berminat jer...dia lebih suka explore 'dunia' semula jadi kot

mamalieyna said...

cantik walker dia... teringin nak belikn yg baru tuk hakeem, arif dl beli yg 'cokia' jer..hehe~

bunga_rose said...

law walker.. eqal tu aku guna walker abg dia je.. tapi dia tak suka dok lama dalam tu.. mula la mintak dikuarkan..

lg plak, qimie suka beno tolak laju2 time adik dia kat dalam.. sebbaik fahim abg yg baik kan