Thursday, April 12, 2012

Kucen Sedih :: TQ CikMot ::

memula sekali aku nk ucapkan Terima Kasih kat CikMot sbb bagi kegembiraan pada anak aku & kawan² irfan kat taska

aku rasa semua budak hepi waktu besday irfan bulan lepas 
antara budak yg hepi adalah 

mmg aku tgk Fahim dah serupa kucen kesian dah ...hahaha
comey sgt

Fahim pakai topeng ni dr putrajaya sampai ke rumah ateh kat Batu Caves
benti mkn kat dengkil pun die tak mo cabut lepas kena brain wash baru tanggal 
malu mak nak klu mu wat gitu ...mkn sambil pakai topeng

motif tak mo tanggal topeng sbb nk tunjuk kat ateh die topeng ni .....



Note : cite lama ni mlm aku nk bertolak ke Langkawi


8 comments:

syawalsimpsons said...

mau balik kampong lagi..mak aiii benar2 coti ko ni....kakakak....tapi fahim mmg cumilll la muka tu..kikiki

eima said...

@syawalsimpsons

cuba ko baca bebtui NOTE aku tu yang oi...iskhhhh

ummiaqeef said...

aku pun pelik aqeef duk pakai topeng tu dr skolah sampai umah x tanggal. pastu kuar pun kadang nak pakai.. haha..

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..comel sngguh!

amiey lee said...

ahahahah alololo comell ney kucing meow2 ni... besala kan eima sarah dulu tak mau buka topeng ultraman dia..apa kess.... pakai gaun tapi topeng otromen

eB ezrin said...

wahhhhhhhhhh. slamt bercuti :)

ch@ said...

tidak panas ke abg pakai topeng ni, kalau aunty ch@ habis dah basah topeng tu. tapi, mmg sedihla tgk kucen ni.

♥cikmOt♥ said...

hehehe...kat umah aku ada lagi topeng ni...nanti aku kasi kat fahim...hehehe