Friday, April 27, 2012

Lembaga Yg Selalu Menindih, Menghisap, Menggigit

opis tgh ade perhimpunan so aku lari laju² mai up laju² pasal anak² je tatau nk up entry lagi, blog ni kan mmg cite sal depa je


si abg ni mmg payah sgt nk tido siang 
klu die tido mmg suka la hati mama ni 
tak perlu nk risau² pasal kesihatan die 
sbb fahim ni jenis klu tak cukup tido die mmg akan jatuh sakit
selsema la, demam la batuk la 
tu pasal aku slalu jadi tarzan bila hari cuti 
semata² nk tido kan anak yg sorg ni 

tp bila si abg tido ade plak budak yg menggangu
suka sgt menyakat abg die 
abg tgh tido tu die pi cabut puting
isap/geget jari² abg die
panjat badan abg
dok celah kangkang dok jilat² seluar/montot blakang abg die
tarik rambut abg.... jilat pipi abg
haih byk betui la yg die buat 
sampai mama kena tarik die jauh ckit dari abg
pastu die golek2 pi lagi 


salah satu aktiviti alisha bila abg pengsan


Nasib la Fahim pun sayang adek... rela je dibuli 
mmg aku rasa bangga tgk fahim klu jg adek die 
wlupun cubaan adek untuk meruntuhkan rumah die 
tak de pun nk babab adek die ....cuma asek la jerit minta tolong mama 



Note : bahgianye tgk anak²

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus2..abg yg baik ni.

ummiaqeef said...

hehe..good boy! x sabar nak tgk reaksi aqeef dpt adik nanti..sekarang ni sume dia angguk je kalau suh share ape2 ngan adik nti..hehe

Qhaifa Nur said...

biasalah adik tak sah tak kacau orang...
yang pasti itulah kawan dia kat umah...

Nad @ MamaZakwan said...

skrg ni mmg zakwan jek kaco adik
tak sabar nk tgk nayli plak kaco abang die, hehe
cam alisha ni, hihihi

maszmadi said...

hikhik, abg sayang adeq, adeq pon sayang abg gak kan..

Klon Buaya said...

hii

jom ke blog sy k

ch@ said...

tehehehe, sweet. abg kan lelaki, so agak mnja dgn mama. minta tlg mama la, nak lepuk adik karang mama marah pula. bgs abg fahim ni, protect.