Friday, April 13, 2012

Misi Gemuk | 2 | NutraLife Maximum Weight Gain


smlm lepas balik dari klinik 
enPanjang beria ajak aku singgah farmasi kat p.15
aku tanya nape .... die ckp ade mende nk beli
aku layan je la.... sambil dok tgu dlm keta punya la lama 
rupa²nya die belikan aku mende ni


 ubat gemuk jenama Nutra Life 

lepas dibancuh guna air ais/sejuk

rasa nye sedap arr kena la ngan selera aku 
tp kau ...enPanjang beli sampai 2 bekas tu ....
mmg sesungguh die nak aku berat .....

aku tak timbang pun lagi brape berat sebelum ni 
balik² karang la nk cari penimbang berat digital 
aku rasa la berat aku dlm 42 kg gitu je 

nk jg tgk keberkesanan susu ni 
dulu mkn Gain5 2 kotak tak jd pepe kat aku 
rasanye plak tak sedap




13 comments:

syawalsimpsons said...

dah sama berat ngan akob dah..kakakkaka.....dolu akob minum gak benda alah ni...pastu adik aku ada cakap..kalo setakat minum tapi tak bersenam pon tak jalan gak...akob tu separuh jalan jaa..pastu tak minum dah...adik aku rajin minum sampai sekarang....ok la dier...berat amik ko...67kg...kakkakak...laki kot....

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,sy gemok camne nak kurus???

p/s: akk, xnk bg ke ukur pale? sy ikut saiz anak sedara la blh? dia dah dkt 3 bulan.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hoho, cayalah en asben eima..
siap cr susu tambah berat lg.
sy thn lepas mmg 42kg gak, tp sjk asben dpt kije onshore..
mendadak naik 45kg nih..
huhuuh, bosan tgk body sendiri..
dh x leh sarung jeans 27.. huhuhu.. =((

Nens Collection said...

alahaii..sy plak sibuk kuruskan badan..huhu..semoga berjaya..;)

Papa Mifz said...

semoga mendapat berat yg ideal yer...:)

Misz Mieza said...

Kalau berkesan jerit kat MM jugak ye.. Nak try jugak! MM pun dah cuba macam2 nak naikkan berat badan ke tahap ideal.. dulu pernah minum susu weightgain ke hape ntah yg ade iklan dalam tv tu.. Harem, tak jadi ape.. Lepas minum jer mencicit2 cari tandas.. Apekah?? HUHU.. -.-

mamalieyna said...

hehe...ahkak ni nak kurus..tp suka makan,. camno..ngee~

selamat mem'berisi'kan badan.. ^_^

Nad @ MamaZakwan said...

hebat enpanjang ni
camni la bagus..
nakkan perubahan kat isteri,
die yg tolong carikan & usahakan
takde la cam laki2 lain..
komen kemain
tp lepas tgn gitu jek

moga berhasil, eima!
:)

hepi wiken dear! :)

bunga_rose said...

tebalik dgn aku..aku sebok nk kuruskan badan, ko lak sebok nak gemukkan badan kihkih

luckyferry said...

bgs tul la laki ko ni..ade gak usaha nak bg bdn ko naik ek..huhuu..

ch@ said...

oiii ringannya kau. lbh ringan drpd aku ni. aku dah nak dekat 50kg. hahahaaa. 48kg lbh tepat.

somebody said...

nak tanya..beli supplement tu dkt mana...dan harganya berapa?

Farid said...

Berapa scoop kene ambil yer?