Monday, April 9, 2012

Progress Terbaru Alisha : Berpusing 360'

alisha hari ni 9/4/212 cukup 6 bulan
perkembangan terbaru boleh pusing 360' darjah
dah pandai jerit panggey mama ke abah ke suruh dokong
pantang tgk mama pakai tudung sure jerit kuat² suruh amik die




dan 2-3 hari ni dah pandai angkat dada  dan mengundur ke belakang 


budak baru belajar nk mkn solid food, 4-5 sudu dah refuse
klu bg jugak die jerit sambil protes.... 



Note: mata alisha bertambah ok dah lepas bw jumpa ophthalmologist pakar mata...


7 comments:

bunga_rose said...

bagus alisha.. cepat kejar abg eqal yer.. abg eqal dah boleh pose cam merangkak dah hihiih

cheqna said...

amboi rambut..
hehehehehe

ch@ said...

aku suka betulla tgk rambut anak ko ni eima. rugged betul. rambut adli aku mcm tak mahu tumbuh je gamaknya, nak naikkan jambul david beckham pun dah tak menjadi. lantai tu, lagila cepat alisha grow up. tahniah buat alisha dgn mama dia. nak resepi puri, search je la kat blog aku {kalau sudi} aku buat simple2 je. skrg ni, adli aku tu mkn dua kali ganda. peninggggg!

Nad @ MamaZakwan said...

takpe la..bg sket2 makan tu
jgn tak kasik makan langsung plak
lama2 die ok la tu, hehe...
bile dpt jumpa alisha ni!
papazakwan dah jumpe die dulu dah,:)

rasp said...

rambut dia mahal sis :)
cargas alisha cargas....
lepas nie pusing satu rumah ok :)

.:Mama Dhia:. said...

hebatnyer rambut alisha.. tegak jer..hehehe..

Jobless Girl said...

Comelnya Alisha and terus berusah Alisha.. Semoga dia sembuh secepat mungkin ya.