Tuesday, April 10, 2012

PROTON Test Drive Model Baru di Putrajaya

hari rabu 4/4/2012 aku otw ke Klinik sbb kena Tonsillitis 
tgh² drive berdesup² keta bercorak² tampal sticker
laju amat la semua nye 

bila diamati logo keta² tersebut semuanya bentuk logo PROTON tp kena tampal ngan sticker
rasanya ini model baru PROTON yang bakal launch tak lama lagi kot

cantek jugak model ni 
ala² Honda Hybrid tp ape²  hal kite tgu die launch je la br leh ckp lebih 
sbb aku tgk pun sekilas lalu je sebab semua berdesup² nk snap pic sisi pun tak sempat 
pala tgh tintong² drive sambil anak² tgh ngaruk time tu





Note : nak tanya 'org dlm' pun die dah keluar dah.... hehehe

13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk cntik..

cheqna said...

proton pervele ke hape namanya ni..

Nad @ MamaZakwan said...

dah lancar dah pun kan?
proton preve

rasp said...

baru lancar rasanya proton preve nie....

::NureeN:: said...

:)
X NK BELI BLEH KE TEST DRIVE JGK HEHEHE

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

16 april ni launch .....

~aSHa~ said...

byk nye kete baru skrg ni...

akak jer tak tuko2 baru..ehehehe

wahida said...

ni proton preve kan?
tak sabar nak tgk dia launch nnt...

Nini D.. said...

amboi..ada "kabel" :)

maszmadi said...

hurm, ramai org kata cantik.....

eima said...

Dulu kan enpanjang keja kat proton shah alam...la ni die jd karen man....hehe

eima said...

Dulu kan enpanjang keja kat proton shah alam...la ni die jd karen man....hehe

eima said...

Dulu kan enpanjang keja kat proton shah alam...la ni die jd karen man....hehe