Wednesday, May 23, 2012

2 Majalah Dari My Boss

boss aku bg majalah MIDI ngan Mingguan Wanita 
tp xde le br sgt 20-26 April nye edisi 
katenya dah lama dah ade dlm beg tp lupa nk bw keluar bg kat aku 
mana dah die pegi taklimat dpt 2 majalah ni

bg kat aku ....cam la aku baca majalah
tp tak pe la aku terima ngan ucapan terima kasih & aku hargainya
TQ boss


majalah ade adalah perkara terakhir yang aku akan beli 
tu la klu mak pak die tak minat membaca cam ne nk pupuk anak² '
kena berubah aku ni !




17 comments:

syawalsimpsons said...

ok la tu....boss egat gak kat ko...

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus bos akk tu ea..

@e_da said...

bagus la boss... waktu bosan2 boleh baca

nur anis said...

bos saya taknak bagi majalah jugak ke..hehe...

rasp said...

bestnya dpt boss gitu...
kalo i dpt memang lah gumbira...
sbb i loooooovveee to read...

Qhaifa Nur said...

baiknya bos...
seronok dapat baca mingguan wanita....

ieda said...

bagusnyaa boss dikk ;)
kalau semua macam nie , agaknyee macam mana lah kan ;)

ch@ said...

syok ah. kalau boleh aku hendak borong smua majalah kat kedai tu. hahaaa. tapi tak sesuai ngn umur lak. majalah gosip paling aku tak suka.

nota: eima, nnt mnta ko cari, naper ikan kembung tak boleh beri kt baby ek, aku google tapi aku tak dpt apa2 info la. tu yg aku bedal je. sbb ikn kembungkan kita biasa mkn. hehe. tlg ek. kalau kau rajinla. terima kasih.

bunga_rose said...

weh, ko tak nak bak sini bagi aku.. aku suka baca

::NureeN:: said...

bagus2.. pas ni dpt adiah pon bos bg kot hehehhe

MrS. F!zA said...

untung jd PA..nak2 dpt bos baik dan murah hati..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

untungnyer dpt boss gitu...
bekije pun epi aje.. =)

maszmadi said...

bagusnya bos bagi majalah, bukan bagi kertas buat surat atau report yerk..

kena ajar anak buat blog la lepas ni, zaman it kan...hehe

wahida said...

kalau ko tak nak majalah tu, pos kat aku...hehe...

ct rahani said...

wah baiknya boss.. sonok!

btw.. salam kenal.. follow sini yer.. :)

LYAfrina said...

lya suka baca mingguan wanita..hrga murah..tp pdt dgn info..midi mmg x pnh baca

Cik Anita said...

lama dah tak beli wanita! dulu pelanggan tetap aku nih. Sekarang lama2 rasa cam alamak, beli pun takde masa nak baca..