Wednesday, May 2, 2012

Bayi Comel Untuk Dijual

melampau la klu aku nk jual anak sendiri 
kang ade plak yg nk maki aku nk kata² bukan² kat aku 
mmg aku sewel tahap nk meroyan klu aku iklan kan 


hari Buruh 1 Mei 2012
aku jalan² Nilai cari barang plastik nk isi puree si anak dara 
pas balik harus la mandikan anak² 
kan panas sana tu .... berpeluh² 
sekali selak baju ....buka seluar alisha 
ade bar code


selepas di tanya² pd abg ayim....
rupenye die yg tempek kat perut adek .....
kat dada mama mmg die tempek rupenye senyap die tempek jugak kat adek




Note : entry ni tak dak kaitan pun ngan penjualan bayi & pemerdagangan org. HARAP MAKLUM!!

12 comments:

bunga_rose said...

hahaahha.. sebbaik tak scan bar code tu, klu tak compem kena jual hikhikhik

♥cikmOt♥ said...

kat dada mama tu...susu untuk dijual...hahaha...

syawalsimpsons said...

tu kalo scan tu.. harga tak kuar tu,.....error...

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,sbr jela..gurau dgn adik tu..hihi.

Qhaifa Nur said...

akak kompom nak beli nih hik..hik..hikk

deelira@deeliraz said...

haha.. kelako!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

meh jual kat aku! haha

maszmadi said...

hahahaha fahim fahim.. memacam plak peel dia..

mamalieyna said...

heheh..kalau jual ramai mau sambar nih..budak comel kiut, gegirl plak lagi.achik na pun nak beli la, kasi kawan ngn hakeem..hehe~

ch@ said...

tak sempat ko nak lelong dah ada org nak beli eima. hahaaa. fahim-fahim, senyap-senyap buat kerja. dah mcm Auni je tu.

MrS. F!zA said...

susu mama pon utk dijual gak ke abg ayim?hehehhe

~aSHa~ said...

kalo scan ni berapa rm? ehehehhehehe