Monday, May 7, 2012

Kasih Seorang Abang

serius aku cakap mmg aku amat bangga ngan Fahim 
die dah menjadi sorg abg yg terbaik pada mata aku 
wlupun usia die baru nk mencecah 4 tahun 
aku ada nampak sikap tanggungjawab sebagai sorg tu terserlah


Fahim mmg sgt² sayangkan alisha
prihatin terhadap alisha
manjakan adek die
sentiasa bagi layanan bila adek memerlukan 
tak penah buli adek 
suka sgt berkawan ngan adek 
sgt xcited bila nampak adek ade kebolehan baru

antara perkara buat hati mama tersentuh 

menepuk/mendodoi kembali adek yg terjaga dari lena


fahim time ni tgh main games kat laptop die 


suka sgt kiss adek 
kadang tu klu adek tido mmg slalu die minta izin sbb mama dah usha die semacam je 
ye la mama kan br nk rehat ... 


heret adek masuk dlm rumah lepak sama²



adek pun syg abg jugak 
muka xcited, menjerit² galak sambil sengih klu abg ade dekat ngan die


Note : request fahim die nak ade boy plak .....

21 comments:

♥cikmOt♥ said...

terserlah sifat abang dia tu...

syawalsimpsons said...

adoi kn kasi la adik boy kat dier...mmg nmpk sangat rupa fahim seorg yg bertanggungjawab ni...agaknyer syawal guano erk....

nur anis said...

wah...penyayangnya dia..:)

nur anis said...

wah...penyayangnya dia..:)

MRS. K said...

alisya tocang dua!

ummiaqeef said...

sweetnye.. hope aqeef camtu gak ngan adik nti.. waa..fahim dah request adik boy..pasni kena bagi tau..hihi..

.:Mama Dhia:. said...

dah leh harap jage alisha ni..

MrS. F!zA said...

boleh dah tu proses utk adik boy plk..hahaha

maszmadi said...

wah, so sweet fahim... erm, dah leh bagi adik boy plak kan eima..

ieda said...

soo sweet harap2 kasih sayang abang tuu sampai mereka besar kan dik ! .. ;)

eima said...

@MrS. F!zA

bg le adek puas nyusu dulu ..sian adek tau ....

eima said...

@ieda

harap2 die tak jemu ngan adek comey die tu

eima said...

@.:Mama Dhia:.

buat masa ni mmg boleh harap la ... klu adek die pi ke tmpt tak sepatutnye...mmg die pgg kaki ...pastu jerit panggey mama....

eima said...

@MRS. K

prasan ko .... heehe

LYAfrina said...

sweetnyer..mmg abg pyayang..rsanya bila bsr nnti..msti dia sgt2 syg n melindungi adik dia ni

~aSHa~ said...

harap dia ckp adik sampai ke besar ye aby fahim...terserlah sifat abg tu...tepuk2 adik..ajak adik main dlm 'rumah'

bunga_rose said...

aku suka perangai fahim tu.. mmg ciri abang yg baik..

Cik Anita said...

tersenyum baca entry kamu nih! hope sampai ke besar lah si abang rapat dengan adik camtu.. :D

@e_da said...

how sweet u r fahim! sebak untie tgk dia bobok adik

ch@ said...

abang penyayang fahim ni. hehehe. habis semua ceruk dia heret adik dia. adik pun sporting layan abg.

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sayang tol kat adeq dia ek, kalo dapat adeq boy ni sure lagik sayang punyer