Tuesday, May 22, 2012

Malam Karang Aku Nk Tido Awal!!

sebenarnya hari ni aku ngantuk ngan sakit pala dr awal pg td 
tetiap mlm asek la tido kul 12 am lebih 
melayan c abg tu .... 
bgn pulak awal nk masak mknan alisha kul 5.30 am
wlupun alisha masih lagi refuses mkn tanggungjawab aku sebagai ibu tetap dijalankan 


1st time aku letak alisha bermain kat luar rumah
hepi sgt dak kecik sorg ni 
org 1st time dlm tgk alam sekeliling belakang rumah 

motif awal sbb pagi² weekend aku sebuk membasuh bagai
Alisha plak asek la menjerit boring suruh org dokong
so letak die kat luar ...diam la 


Note :aku prasan bj² alisha semakin membesar adakah bj² tu dah genjur @ alisha yg semakin kecik???

8 comments:

syawalsimpsons said...

baju tu yang genjur kot...dok cuci selaloo...mmm...

mmg sakit la kpala tu kalo tido pon lewat mlm...bangun awai pagi....

bunga_rose said...

Aku rase alisha makin memanjang kot.. sebab eqal pun sama, baju2 yang tak muat dulu, dah boleh muat, cuma makin senteng jela..

ieda said...

alisha koot semakin kurus .. ;)

*SiRibenMerah said...

ala bestnya dia main kat luar... alisha kecik kot..

deelira@deeliraz said...

dia melasak kut sbb tu la berat dia turun..

maszmadi said...

alisha dah semakin bijak, asik nak org perati dia n nak pilih2 makanan kut...

aizamia3 said...

dah 'dapat kaki' maka dia nak terokalah sekeliling dia.. ;)

ch@ said...

amboiii lebar btl ketawa dia tu. mesti best dpt angin original kat luar, aku tgk gmbr tu dah mcm ko pergi bercuti gamaknya. hiii.