Monday, May 21, 2012

Progress Terbaru Alisha : Aksi Angkat Montot

hati ibu mana yg tak gembira bila tgk anak tersayang berjaya dalam perkembangan minda & pergerakan

Alisha dah lama dah cubaan mengangkat bontot seperti ini 
tp kesempatan aku nk snap pic die sgt la payah 
wlupun sentiasa on je camera kat henpon cabuk aku ni 
slalu je tak sempat, bila alisha nk buat lagi percubaan 
die pandang aku dok tala camera ke die .... die blah ke pi buat mende lain plak 




hari ni usia alisha 7 bulan 13 hari 




Note : dah 3 hari alisha refuses mkn plak .... dah mcm² mama try bg mkn ...dr bubur pelbagai jenis sampai la nestum pelbagai perisa..biskut pun try ..semua refuses buat gaya nk muntah ... bila disua lagi ....abis kuar semuanya ....

14 comments:

syawalsimpsons said...

ALA CIAN ALISHA....terrer alisha angkat montot...cam nak cheerliding jee....

Qhaifa Nur said...

kekadang geli hati bila tengok gelagat anak-anak nih...
comelnya alisha angkat montot yup....

bunga_rose said...

olo tomey2...seronok kan tengok progress anak..

ko agak sape merangkak dulu, eqal, alisha or iris??

eqal dah 2 bulan pose merangkak, tp pose je, geraknye tak.. dia tunggu gf2 dia merangkak dulu gamaknye hahaah

maszmadi said...

tahniah alisha..... erm, x nak makan ker?... try bagi makan buah blend.. kut2 dia nak..

Nad @ MamaZakwanNayli said...

waa..pandai la alisha ni!
nape takmo mkn plak ni alisha?

.:Mama Dhia:. said...

amboi..dah tinggi alisha angkat bontot yer..

dhia dulu pun tak suke makan bubur/puri yg aku buat..last2 bg makan nestum beras merah..yg tu jer die makan..tp yg pelik, bile kat taska makan plak bubur yg disediakan..pelik sungguh.. padahal ari2 menu yg same..bubur (nasi+carrot+ikan bilis)..

azizah :) said...

comenya montot dia...kaki banyak isi tu..hehe

LYAfrina said...

wah..cayok..cayok.. tak lama lagi blh la berdiri ni

Papa Mifz said...

comel..hehe Mifz sampai skrg masih buat aksi tuh..time Mifz nak poopoo...hehe

mamalieyna said...

waah cayalah! tak sabar nk tunggu hakeem dpt progress camni..lalala..

ohho..anak..selera terganggu ye,hrp nnti kembali normal k~

::NureeN:: said...

mmg ada ketika selera anak akan merudum cikit, nureen dlu bila ellesya jd mcm ni, nureen beli yogurt utk bb, ada jual d pasaraya.. mcm2 perasa buah ada, boleh la try

alin said...

dia nak ringankan badan tu.. nak belajar jalan..yeah

~aSHa~ said...

dah nak bangun dah si alisha

ch@ said...

oiii seksinya angkat montot. comellak tu. tak lama lagi kau mengejarlah dgn anak dara ni.