Thursday, May 31, 2012

Progress Terbaru Alisha : Belajar Duduk

pagi ni aku sgt lemau 
smlm tido lambat pg ni terjaga awal plak 
bdn pun dah sengal² otot
bfast aku tgal sepi even nasi goreng homemade aku bw
lapar mmg lapar tp tak de mood

so cite pasal anak dara je la .... mls nk pk² cari ideas ..hehehe

_____________________________________________


Alisha semakin aktif.... semakin laju berlari dlm walker 
semakin laju mengesot megejar mama kat dapur 
aksi/gaya merangkak dah lama die buat tp 1-2 langkah merangkak dia tersembam 
aksi terbaru adalah cubaan duduk 
dlm 3-4 minit die buat .... tergolek 





Note : kejap je budak ni dh nk masuk 8 bulan dah ... tak trasa pun masa berlalu..... 

12 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cepat je anak2 membesarkan...tak lama lagi dah pandai jalan time tu la penat dok negjar dia ke sana sini...

♥cikmOt♥ said...

hehehe...sama jek perkembangan alisha dan iris...

eima said...

@♥cikmOt♥

kate sebaya ..beza 2 hari je kan diorg berdua ni ...cuma tang gebu je alisha ikut mak die ... iris ikut mak die ..muahahaha

deelira@deeliraz said...

cptnyer ms berlalu.. 8 bulan dah dia.. :)

comel sungguh pokok nyiur atas pale tu

eima said...

@deelira@deeliraz

tak trasa pun masa berlalu & anak dara aku dah besar ... munkin sbb alisha ni tak byk ragam kot

~aSHa~ said...

anak kita membesr pada usia yg sama..ehehehe

Qhaifa Nur said...

macam-macam cara dia akan buat, bab gini memang akak suka tengok...
kejap alisha dah besar.....

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

perkembangan memberangsangkan.. =)

nnti dh dpt kaki, siapla satu umah alisha simpan.. =)

rasp said...

caiyok alisha...
u can do it....
sronok kan tgk perkembangan anak-anak....

ieda said...

sweet alisha ..
bagus nie
cepat duduk nanti ;)

azizah :) said...

budak cepat membesar kan sis... comey je tgk dia mbesar depan mata kita..hehe

Nad @ MamaZN said...

bestnye dh start nk duduk

tak sabar tggu turn nayli plak