Tuesday, May 22, 2012

Sarapan Dari Rumah 3

hari ni masih lagi bw sarapan homemade 

Nasi Putih + Sambal Bilis + Telur + ayam goreng + Air Milo Panas

yang aku masak pd pg ini hanya la sambal bilis + telur 
yg lain semalam punya .... hehehe


sejak bgn masak bubur tetiap hari ni 
aku jd rajin plak nk msk berbekal 
lagi mood mkn kat cafe sudah kurang...asek la mende yg sama je bosan 

sesekali mkn masakan sendiri pun sodap wlupun recycle ..hehehe




13 comments:

amiey lee said...

chaiyookkk ..wahh bangga aku ngan ko nih...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg pntg lg jimat..hihi

~aYu~ said...

betul tu makan makanan sndiri lagi nikmat..

syawalsimpsons said...

betoi kan sesekali..aku pon da busan makanan kat cafe samo ja....tapi apokan daya tahap M tu agak beso la pepagi ni..insyallah nnt rajin macam ko gak kot..mmmm....

@e_da said...

sama.. arini sy pun bawak bekal.. nasi putih lauk sardin mlm td, telur goreng n terung masak sambal.. yummy... hehehe

alin said...

itulah yang penting sedap :)

deelira@deeliraz said...

saya bawa nasi grg hari ni....weeee
tp lom mkn lagi... lunch kut ;)

rasp said...

betul ckp u sis...
bila food sama jer serve kat cafe...
memang bosan kan....
tapi i malas lak nak bawa2 bekal hehehehehe...
redha jer lah makan apa2 yg patut :)

* sis u ada tanya kat i kat mana mali's corner tu kan... nie alamatnya :
@ Platinum Walk
2 Jalan Langkawi
Danau Kota, KL
(near Uptown Danau Kota)

.:Mama Dhia:. said...

kalo ari2 makan makanan cafe mmg bosan.. rajin ko masak pagi2 kan..

bunga_rose said...

Rajinnye ko manje.. aku bangun lewat, masa yang ada btl2 cukup untuk masak bubur Eqal je haahaha..

MRS. K said...

walaupon simple minit2 je dah siap tapi aku kagom jugak sebab nak bangun pagi tu payah.. heheheh


hang lalu pi jb kat mana weh? ujung dah jb tu.. pi kota singa kah?

MRS. K said...

aku baca komen mali;s corner tu..
dekat giler ngan umah mak metua aku tapi aku tak kesampaian lagi.. miahahah,..

eima said...

@MRS. K

gile hape ...mahai deeee