Wednesday, May 16, 2012

Tak Semua Perkara Ibu Bapa Mampu Mendidik ::TQ Cekgu & Selamat Hari Guru::

SELAMAT HARI GURU cekgu² Fahim



TQ cekgu² fahim sbb berjaya ajar anak saya 
1. berjaya ajar free diapers
2. butangkan baju

mama pernah berusaha utk ajar ke2² nye tp tak berjaya 
fahim pun mmg tak nak ikut pun ape mama ajar 
kadang tu sesetengah perkara kite harus biarkan pihak lain membantu dalam mendidik anak² kite 





Abg ayim pulun bukak kancing butang bj adek.....
pastu kancingkan balik 
almaklum la budak yg dah terer butangkan bj sendiri 








adek yang membiarkan & merelakan ape pun yang diperlakukan oleh sang abg
sebenarnya alisha ni suka klu abg die dok ulit² gomol die 
asek la gelak²
alisha ni tak mo mkn klu abg tak dak area tmpt die mkn 
ngamuk² sakan sambil paling² muka ke arah lain ...ade abg elok je die nganga mulut 

Note : asek cite pasal diorg je ...ate tak de modal kan.....


posted from Bloggeroid

10 comments:

Misz Mieza said...

Cute! ^^,

syawalsimpsons said...

sayang benar ngan abang dier ni...

ch@ said...

comel. auni blm pandai lagi, bila suruh buat sendiri, mula2 je gigih, lepas tu 'umi buat' haiyooo. aku nak training dia kemas rumah dulu ni. hahaaa. kejam punya mak.

rasp said...

anak-anak kita nie memang sama sis...
bila orang lain ajar...
lagi dorang paham and dengar kata dari kita ajar kan....

bunga_rose said...

takpe, aku suka ko cite pasal anak2 ko.. sometime aku dapat belajar sesuatu dari ko manje..

kimi tak pandai lagi butang baju, penat ngajo..

alisha sama cam eqal, suka bila abg ada.. agah yg tak kelakar pun gelak macam ape tah hihihih

♥cikmOt♥ said...

betul betul betul...
pihak lain banyak membantu...
kalu idak pai skang irfan masih berpampers tau...

cheqna said...

hehehe
sayang kat adik dia tu =)

Nad @ MamaZakwan said...

adoi la hai..!
bestnye fahim dah lepas dua2 tu, huhu!
zakwan tak pass lagi ni.. ;(

Papa Mifz said...

selamat hari guru buat semua guru2 di luar sano...:)

Cik Anita said...

selamat hari guru untuk semua guru!! eh? hehe. Alaaa.. oke je! perihal anak harta dunia akhirat tu. Cerita je selagi ada ceritaaa.. Kang kot sampai cerita cucu ke? hiks