Friday, May 18, 2012

Trip Balik Kampung ::Langkawi:: 5

aku nk sambung cite balik kg bulan 3 ari tu la ...hehehe 
punya la lama nk abis .... gilo 
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>:

JUMPA BLOGGER

lepas je balik dr aktiviti meredah lautan GEOPARK KILIM
kitorg gegas ke Ismail Group sesi soppin moppin
beli coklat je ...

dlm kedai mail group tu tetiba kedengaran cam sore org panggey nama aku panggey ke ek ? ke aku yg prasan ..lupa la
tp aku jenis wat pekak je .... kunun ade org lain nama eima ni 
enPanjang menoleh, "oit tu jiran sebelah meen tu"


rupenye SHINNAZ la 
die pun tgh shopping coklat gak 
selepas berborak sambil paksa haizi amik gambar aku ngan die 
rupenye shinnaz dok TM resort 
turn kitorg dok ctu hujung tahun ni la .... meriah ckit sbb ramai adek bradek jalan Langkawi hujung tahun ni, leh buat BBQ 




Note: boring nye hari ni ..pesal tah byk dgr cite yg tak sedap hati pasal Family di KG.....

13 comments:

syawalsimpsons said...

jangan la susah kan hati dengan masala family kat Kg...tanya la ape yang patut...

♥cikmOt♥ said...

tul kata syawal tu...
insyaallah takde apa kut...

bunga_rose said...

sedapnye view coklat kat belakang tu.. yum..yumm..

Sherwieyna Muzzawer said...

wah mesti u borong coklat banyak kan..hehe

wahida said...

aku hari tu pegi borong kat Ismail Group terbang hampir rm800...gila coklat kekdahnya...

kalau boleh nak beli kedai2 dia sekali...hahaha...

eima said...

@syawalsimpsons

sbb dah tanya la ssh hati tu ..klu tatau ...tak de ssh hati ...hehehe

eima said...

@♥cikmOt♥

mak sedara breast cancer ..abg plak rambut gugur tetiba result darah bulan depan...lahai

Nad @ MamaZakwanNayli said...

tabahkan hati eima..
dugaan2 ni tandanya Allah sayang kat kita
nak tgk sampai mana kesabaran kita
cemane kita tangani nya..
Allah takkan duga lebih dr apa yg kita mampu..
kami doakan utk family eima jugak ..

Qhaifa Nur said...

borong coklat...sukanya..

ieda said...

banyak sopink ceklat tak dik ???
nak sikitt .. ;)

doa2kan agar x der apa2 yg buruk berlaku di kg tuu ..

azizah :) said...

wah wah teringinnya nak g langkawi.. tak pernah jejak lagi..

azizah :) said...

wah wah teringinnya nak g langkawi.. tak pernah jejak lagi..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hehe..kan? duduk dekat tak jumpa pun, kat Langkawi jugak jumpa! hehe. ;) muah!