Friday, June 8, 2012

Aku Pada Petang Ini

ramai yang kate bj tu seswai ngan aku & perwatakan aku
memandangkan aku jenis tak fashionita, aku rasa sgt pening ...muahaha
even my boss pun cakap "awak cantek ari ni" ok aku kembang kejap 
time my boss cakap mcmtu aku sgt malu ...kikiki



memandangkan bj warna block pg tadi agak panas 
sbb kain cotton umpama kain bj sekolah 
so aku balik tukar ...heeeeee
tudung je tak tukar ... yeay 


event dah selesai... nama atas pentas salah panggey 
aku "DR. ROSLI"
disebabkan smlm urusetia dah pesan ... jalan je even nama salah '
so dah set dlm otak .. "jalan ..jalan...jalan"
so aku jalan je la .... org ke2 blakang aku YAB TPM suruh stop tgu MC betuikan keadan....hahaha 

pic kat dewan non ada .... sbb tak de kawan sebulu yg klik ...hihihi


Note : nk masuk jumpa boss antar surat...jom kite dgr pe komen die tgk bj yg dah bertukar ni 

12 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

aik..tukar dh.

PUANSTOBERI said...

cantik la..cute je ngan kaler pink (gmbr pagi tadi)
Wah..ada event.. ni sure APC. Tahniah... :)

♥cikmOt♥ said...

kalu aku balik, tak kembali dah....hahaha

Deq's Qienz said...

nice colour :)

::NureeN:: said...

cantik :)

Cik Anita said...

the nice combination! pink and green tuh..hehe

syawalsimpsons said...

eleh ngata aku la tu...kikiki.....ko kat atas kot...aku nak snap pon tak sempat...mana leh lalu lalang kan kat situ...mmmm...tp terbaik la ko kat atas stage tadi...

eima said...

@syawalsimpsons

pe yang terbaik ni ..... gilo hape ... boss aku siap rakan lagi ... hahaha cayalah boss lap u so mucchhh la

Nad @ MamaZN said...

takde gmbr ke?
nk tgk! :)

tahniah eima! :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg sesuai pun bj pg td tu..

Gambar dlm dewan tunggu gambar dr photographer pro jerk la.., Tahniah sekali lg..:)

LYAfrina said...

comel & cute ;-)

Papa Mifz said...

terserlah la warna baju n tudung tuh...:)