Friday, June 29, 2012

aku rindu blog & manga online

hari ni aku agak bz sikit 
nk siapkan SKT boss & claim bulan ni sbb start next week boss bertugas rasmi di luar negara ::YEAY!!

oleh sebab itu aku nk buat kerja dulu sebelum dpt pk kan idea nk mereply komen kat blog fav²
aku tak suka jengah jd silent reader je ... hehehe 




Note: target aku 2 jam je ... belah petang nk berbog/baca magga online

11 comments:

♥cikmOt♥ said...

hehehe, dan lagi tu..aku pun tak suka silent reader...kadang tu ada yang main attack jek...huh

fazitaismail said...

sama lah kiter..kalau time bz siapkan kerja dulu..belah petang baru blogwalking..kalau xbz mcm hari nie apalagi..terjah blog ler jwbnya..hehe

Cik Anita said...

untung lah dalam opis sempat nak onlineeeee lama2..kalau aku, memang susah sangat!!!! ni pun ada kerja, tp still nak on9 gak.huhu

Rasp said...

waaa bestnya next week leh rileks skit ek sis...
cepat habiskaan kirja leh BW :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

sempat lg tu..

syawalsimpsons said...

adoi...BZ tu...mmmm...tak pe selagi sempat....

Qhaifa Nur said...

ari ni aja bizi...
esok2 kurang dah, bole BW...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ermm itula bila dh jd blogger tegar kalau x dpt BW blog kawan2 msti rasa rindu..hehhee

bunga_rose said...

da siap blom keje tu??

Papa Mifz said...

kdg2 dah tak tau nak komen apa terpaksa la menjadi silent reader...huhu

Kesuma Angsana said...

saya pun.. suka baca n komen. but kkdg pun kering idea nak komen hehehe