Friday, June 22, 2012

Berpeluang Sua Muka Dengan Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY

hari ni 1st time dpt bersua muka dengan Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY
wlupun tak dpt berborak tp happy 

TQ sbb sudi hantar milk dispenser tu ye
slalu juga usha kat jualan opis ni 
tak mo jual satu² suruh beli set 
tp smlm saje je tanya eija die ckp ok boleh beli 1²
sgt la hepi.... TQ tau 

sape² nk beli brand TUPPERWARE boleh la beli ngan eija 
harga sgt berbaloi²
bg aku murah sgt dah .... mana nk dpt 
nk tau harga ngan barang leh pi tanya eija

pinjam pic dr eija


Meh Terjah Blog  Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY



Note : nk try dulu, ni 1st time guna milk dispenser brand ni klu ok, kedap udara nk beli lagi 1 utk abg fahim plak

9 comments:

Cute Mum said...

dah jumpa dengan kakak iparku eh..
jadi 1st costomer lagi..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok la tu dah beli kan..hihi.

eima said...

@Cute Mum

o0o ye ke .... hmmmm
maknanye kerry tu abg uyun ????
hmmmm hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

p/s: akk ni.. itu promosi sblm raya..nak try rasa..lau suka leh la order utk raya pulak =)

syawalsimpsons said...

wahhh dah jumpe jaaa...untuk aku 1 tarak kaa

Nad @ MamaZN said...

eima, bile nak jumpe plak ni?
ahaha!

ieda said...

seronoknyeeeeeeee jumpe blogger kan dik

haaaaaaa akk dah lama jadi ahli tapaware nie .. alhamdulillah always dpt diskaun ;)

Papa Mifz said...

bagus la support rakan blogger kan...:)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Happy jugak dpt berjumpe dgn ko,
kebetulan hari jumaat tu aku kelam kabut sgt, kalau x boleh sgt set jumpa sambil makan2 ke kan..hhahaa..

tq tolong promosi kat sini...hehe

**hehe..iye la Kerry tu abg uyun, cute mum tu adik ipar aku..