Wednesday, June 6, 2012

Bila Demam Pala Aku Mmg Tak Berfungsi

hari ni aku tak brape xsihat 
dah 2 hari dah aku demam on off gini 
mungkin terjangkit ngan anak²
anak² getting better
alisha masih lagi bengkak mata & fahim masih demam klu x mkn ubat ikut time

pala mmg tintong² pagi tadi 
sbb tgh pagi aku demam ... check suhu sendri 38.8'c
tinggi tu ... ptt la aku menggigil²

pagi tadi bgn cam biasa siap kan bubur &  hantar alisha ke taska 
fahim tgal kat rumah ngan nenek .... 
muka aku hari ni serupa org tak siap, tak de pakai pepe pun kat muka 
bj tak bergosok...lantak 

dah sampai opis kul 7.30 am parking plak tak leh masuk GenSet terbakar katenye 
dah berpusaing aku mencari parking 
nk keluar semula nk ke parking PJH luar sana cam jauh je 
aku parked je kat jalan ke alamanda ""PJH punya jg""

tatau cam ne ... pala tak brape nk betui ....
batuk² sambil sedikit stress nk cari parking 
AKU TERLANGGAR TEMBOK
abih tergores sport rim 

aarrrggghhh mmg stress even lepas kejadian aku 
cepat² sms enPanjang bgtau die 
die ckp ok je ..mms pun die ckp ok 
aku ttp stress sbb dah rosak kan sport rim die yg bau je tukar bulan 3 ari tu 

cam ne la aku leh cuai ni ..slalu ok je ....
mende nk jd .... tp aku ttp yg salah ...mencik 

"YANG SAYA MINTA MAAF Ye"




dah la aku demam ...jd plak cam ni ...
lagi demam la aku ....



Note : baru 2 hari laki xde .... ade lagi 2 hari

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..nsb tu.. mkn ubt ea..moga cpt sihat..

::NureeN:: said...

kpala dingdong mmg apa sj bleh jd x kena... nureen pon pernah tergoreskn sport rim keta asben huuu

@e_da said...

alahai nasib.. kena pulak time gitu kan...

ch@ said...

kesian tough mommy ni. meh amek smngt aku sikit. adli aku pun demam, dua hari sudah. kakak dia gila tak tidur malam, skali ngn mak2 dia tak tidur. hari2 aku gi keje mcm kreta bawa aku eima. laki aku baru je blk drpd Perlis setelah sminggu kat sana. huhuuuu.

laki mmg rela je, nak marah pun dah jadi. pasrah je la. aku selalu je buat. wiii.

syawalsimpsons said...

alahai cian jaa

Misz Mieza said...

Alahai, kesiannya tak sihat.. Banyakkan minum air suam ye dear.. semoga cepat sembuh.. =)

Papa Mifz said...

semoga copek sembuh yer...amin...:)

♥cikmOt♥ said...

adehh...aku pun demam jugak ni...paler rasa berat...seram sejuk jek, gigil, kejap panas, kejap sejuk...alahaiii

bunga_rose said...

ok la tu,tandanya dia sayang ko lebih dari sport rim tu..

makan ubat weh, toksoh keje klu tak sihat, kang lain lak jadiknye

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dah sihat ke eima, kita plak ari ni baru nak demam, jangan la sampai kepala ting tong, terus tak leh wat keje jawabnya

armouris said...

terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah