Tuesday, June 19, 2012

Kerana Anak Ibu Sanggup Buat Perkara Luar Jangkaan

sambung cite smlm Sport Day taska Fahim 

memandangkan bateri henpon aku habis aku wat backup henpon lagi satu 
dlm keta pg² tadi kelam kabut dok transfer dr henpon tu ke henpon aku 


disebabkan semangat aku nk biasakan Fahim ngan aktiviti sukan seperti ni 
gigih aku berusaha utk paksa Fahim ke tgh padang walaupun 3 kali fahim melarikan diri 
last² mak redha join perhimpunan, perbarisan, berikrar dan nyanyi lagu negaraku




perbarisan, yg bj pink tu pun sama, mak join anak .... tu lagi la nangis je tak henti seb baik mak pak jenis lembut, anak plak sulung ...layaannnn

yeay menang hamper cabutan bertuah ... enPanjang jumpa kerusi ade nombor  
Lucky No. 7

hadiah fahim 
tipuware apple lady rasanye 
hikhik jd la ....

janji semangat tu ade .....
kerana mu anak .... mak sgup join even kat sekolah dulu tak penah pun join 




Note : kadang tu ibu bapa ni cuba lakukan yg terbaik utk anak²...kadang² korban malu, kemahuan, dan segalanya asalkan anak² bahagia

14 comments:

♥cikmOt♥ said...

aku tak join pung...dok bertapa di rumah...
cuaca jerebu...iris lak tak sehat...
sangat tak elok lakukan ektiviti luar...

hahaha, sebenarya apak derang keje lor...

eima said...

@♥cikmOt♥

tahu dah .. mula tu terpikir gak klu ade CM kan besh ...hikhik

syawalsimpsons said...

terbaik la join demi anak...kikikiki..seb baik alisha menyombong ngan ko..kalo tak...parah gak tu

Chekgu Azrine said...

normalla tu..selalu mak atau ayah akan excited bila anak bersukan..hehehe

Si Matatajam said...

Bestnya dapat hadiah. Mai la share skit. He he.. Kami asal org bohoq merah kawin org bukit temin menetap kat Felcra Kok. Ha tu dia pjg lebaq tu... Hangpa stay kat mana la ni...

bunga_rose said...

hahaahah... bila lagi ko nak join kan manje, masa kecik ngelat2 lagi, dah beso kena join dgn anak iiihih..

best tu hamper beso..

amiey lee said...

wahh excited aku tgk ko... ni yang wat tak sbaar nk hnta sarah g sekolah

Nad @ MamaZN said...

setuju sangat2 tang nota tu ;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ne baru dinamakan happy family.. mak support sume event anak2 :).. terbaik lah :)

azizah :) said...

betul kata2 akak kat bawah tu.. bagus lah akak support segala aktiviti anak2.. dia pon rasa di hargai :)

Kesuma Angsana said...

cam tulah ibu sejati... sggup apa saje demi anak2... slm kenal n dah follow u 311

Papa Mifz said...

tuh la kan...demi anak kan...sanggup berkorban apo sajer...:)

mamalieyna said...

anak punya pasal ye..hehe...best jugak tu join program2 cmni..^_^

ch@ said...

aku pun... bakal jadi mcm ni. kerana mu anak. korban semuanya. fahim ingat jasa kau nnt eima, kalau kau blm lupa url blog kau ni. hiii.