Monday, June 11, 2012

Lunch Date With My Lovely Fahim 2

Lunch dengan fahim bucuk macham
sronok tul rasa even dah slalu mkn ngan die 
hari² pun mkn ngan die tp tatau mungkin prasaan ibu ini yg buat kan aku rasa hepi je 

tp fahim tak mkn pun just tgk mama ngan abah mkn je 
sbb die br selesai mkn kat taska 

motif amik budak kecik ni awal² sbb pagi tadi bdn dedar je 
pastu mengadu sakit tekak ... risau tonsil die bengkak balik 
br je abis antibiotik hari jumaat ari tu ... ahad demam ngan sakit tekak lagi 

skrg ni aku tgh dok call ngan check pasal laser utk buang tonsil
klu boleh nk buat yg paling tidak menyakitkan dan cepat sembuh 





Note: fahim tanya nape tak amik adek sekali ..... tak sayang adek ke amma ....sian die 

7 comments:

syawalsimpsons said...

windu kat adik la tu fahim...

monamie said...

amma.. hihi comel anak bujang ni sorang!
hrtu kawan kakmona ms kat mof.. anak dia ada operate tonsil.. alhamdulillah lpas bedah tu dah tak demam2 sgt.. kalau tak mcm tiap2 bulan demam.. tp lepas operate manja kena bg dia mkn ais krim vanila.. nk bagi tekak dia selesa.. cian fahim.. takpa..kejap ja sakit... :)

~aSHa~ said...

apa la amma ni tak amik adik...cian adik

Misz Mieza said...

Kaih ibu.. =)

MRS. K said...

Anak buah aku pon cam fahim ada tonsil.

mamalieyna said...

ingat dia kt adik kan...rindu adik la tu..good boy~

bunga_rose said...

kimi pun selalu tanya klu adik takde... kuatkan kasih sayang seorang abg kat adik dia ^_^