Monday, June 11, 2012

Naik Trem Binatang dlm MINES ngan Rody Kristal jd Drebar

Misi hari sabtu
Amik Fahim kat KL
aku dah rindu sgt ngan budak yg slalu degil nk basuh berak ngan mandi tu
mulut mama ni tak leh nk sunyi sbb dah slalu jd tarzan kan
kena la amik budak tu cepat²


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


so hari ahad tak de wat pepe
even MIL dah call yg die masak laksa Timur
fav aku jugak tu sbb MIL aku mmg sedap .... hiiisssshhhh kecur air liur
tp disebabkan br je balik dr sana bkan jauh pun KL je 


tp sbb ade misi nk mencari charger laptop
so kami ke MINES dulu
survey harga ...semua pakat letak RM 80 tak mo kurang
dah size capacity arus tak sama 18.5V je pasrt size kepala tu pun beza
duuit tak leh refund klu tak masuk kang ..... laptop plak tak bw
so kuburkan misi tu dulu .... kite cari versi mobile
mmg panas sokmo la enpon droid tu
Fahim kan tgh naik hantu ngan Plants VS Zombies ni
dulu dah menang dah ...dah dpt gold
tp die pi delete pastu naik hantu gini la ...hahahha
so jd mangsa mama la kena bantu die ....


bila dah samapai masa nk balik fahim request nk naik ketapi binatang tu
so mak pak layan kan aje ....

klu nk naik ni kena ikut turn sbb ramai lagi budak yg nak naik 
so kena beli dulu 2 token ni utk 2 org 
pastu beratur 

nk dijadikan cerita 
ade sorg budak ni mak bapak die tak byr pepe lagi 
terus bagi anak die naik keta tu potong Q aku 
dah la aku tgu 2 kali natang tu nk pusing br turn aku 
yang fahim plak die nak naik gak yg belakang sekali 
so terpaksa la aku tgu lagi 
dah pak budak tu ckit pun tak mintak maaf ngan aku 
bila aku ckp ngan die ....
 "encik dah bayar ke ?? nape potong Q saya. saya dah lama bayar dah de token dan dah lama beratur"

jawapan die : "saya pun dah lama tgu ni"

aku :" tp encik tak byr & tak de token cam ni !!"

oleh kerana aku mls nk cr pasal hari tu ...
so aku just usha je bapak budak tu ....

dah keta tu benti pun anak die tu tak mo turun ......jenis tak dgr ckp ....
mak pak yg didik gitu ...gitu la jd nya.....




motif fahim nk dok blakang nk tgk Tom & Jerry




haaaa satu lagi .....  yg aku naik keta ni sekali ngan rody Kristal ngan anak pompuan die
comey putih gebu







pic time tu tak de ...aku kan pemalu ...hahaha tak dak makna nk kuarkan enpon nk snap pic die
aku lalu sebelah buat tatau je .....ptt la die slalu je ade kat MINES tu rupenye kedai makan die ade dekat² ctu
seberang hiway mines kat Taman Bukit Belimbing Balakong ..aku pun tatau kat mana
cuma dah lama tau mamat ni ade kedai je......
nk pi try tatau lagi bila ...klu ade CKT char kueh teow konpom dah lama kami sampai kot


oleh sbb dah penat kaki berjalan dlm MINES tu
aku tk jd pi rumah ateh ...so tak de laksa Timur lalu di tekak aku
tgu bulan posa ni la paksa MIL aku masak lagi








Note : Fahim demam lagi hari ni ......

9 comments:

Misz Mieza said...

Rajin melayan kerenah anak.. Ibu mithali nih.. =)

syawalsimpsons said...

ko ni buat aku kecur aiq liuq jaa..mmmm....mmg kalo dah mak pak pon degil tak mo ngalah ngan ko...anak pon gitu la..mmmm

eima said...

@syawalsimpsons

haaa mmg gitu pun...nk kutuk anak die bleh ..gemuk kedempol .... eeeiii degil plak tu ....suka hati kan aku kate ke anak org...byk ja'at mulut kan...

Qhaifa Nur said...

melayan orang gini kita yang pening...
jumpa rody bestnya...sekarang ni penyanyi kita banyak dah buka restoran...

amiey lee said...

beb ko pun rajin gak ek g the mines..aduhai tu tmpat aku selalu g..napa la tak jumpa..pastu kalau aku g sana wajib naik benda alah ni hahahaha... bukan anak2 je yg enjoy..ngan aku2 sekali enjoy...

p/s: diah tu blogger gak tapi dah tutup blog..kawan baik nana

MRS. K said...

Wei. Rodi tu Da kawin ker? Konpius aku

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi2..kemain dia..hihi

eima said...

@MRS. K

kawen la kot ...die bw baby girl lebih kurang umur 1-2 tahun gitu ...very d cute derrr

bunga_rose said...

errr rody da kawin ke? aku rase cam belum je weh...