Thursday, June 28, 2012

Stim Ke Gentel Bantai Bucuk ??

aku yakin dan pasti penggentel bantai bucuk adalah disebabkan keturunan 
adek dan abg mmg penggentel bantai bucuk tegar termasuk penyalur gen keturunan diorg 




bantai bucuk abg pun adek amik peluang...slalu berebut nk bantai abg 

tah la ape yg beshnye 
yang pasti diorg mmg slalu menggentel 

si adek yg kecik pun die kenai mana satu die punya
pandai je ...nk tido pi laju² kat bantai die 
landing/peluk terus tido 
tak perlu bertepuk bagai janji perut kenyang 
cuma kadang² je alisha ni ngada2 ckit

bantai bucuk ade asalnya ada spare 3 
tp 2 dah hilang
yang pertama die lempar kat jusco aku tak perasaan 
yang ke2 tertinggal kat klinik aku rasa tp sbb tak pasti aku wat tatau je
minta2 la yg last ni jgn hilang lagi


Note : alisha suka lempar brg kadang lempang muka mama klu die marah...kemain ko nye

22 comments:

Rasp said...

habits leh sama ek sis....
senang lah nak tidor kalo cenggitu...
sekali skala jer meragam...
perkara biasalah kannnnn....

MRS. K said...

tamat lamaaaa dah riwayat bantal busuk anak aku.. die pon tak carik. ngehngeh

syawalsimpsons said...

kkakakakak..sesekali mak dier kena lempang...apo salahnyer...kakakak..ok la tu...mmg aku rasa ikut gen la..

Deq's Qienz said...

owhh pesyen gentel bantai bucuk yer,,hehee, tak tido diorg kalo takdak bantal bucuk ek..hahahaa..

::NureeN:: said...

lena terus yerr bila peluk bantal bucuk tue..
anak2 nureen x der bantal bucuk, skrg ni siap nak tdor bantal besar lg..

♥cikmOt♥ said...

anak anak anak aku clear takde baragnn kesayanga kut...kalu ada takpe..takde lagi takpe..

ieda said...

ahahahha stim atau tidak hanya mereka yg tahu ...
kalau zahrien bukan bantal bucuk yg digentel , tapi ujung baju dia aje ekeke ;)

Qhaifa Nur said...

ada setengah budak mesti nak bantal busyuk...tak dapat tak lena tido
anak2 tak ada yang begitu tapi bila malam bantal peluk mesti ada......

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel aje dok men bntl busuk msing2..hihi.

Cik Anita said...

ada bantal busuk lah best, sebab melekat segala khazanah kat situuu..hehehe

fazitaismail said...

anak buah pun ada jgak yg peminat tegar bntal busuk nie..nsib baik adam rayyan tak ikut..tp kalau ada epneman mcm bntal busuk tu bdk2 tak reti merengek..nk tdo pun senang kan..comeyy lak tgok si adik duk gentel2 bntal tu hehe

MizzTina said...

comelnya pict yg last tu.. hikhik

wahida said...

aku dulu masa kecik2 ada bantal busuk, siap marah mak kalau mak aku basuh bantal tu...huhu...

nasib baik anak2 aku tak ngikut perangai aku...Alhamdulillah...

bunga_rose said...

senang anak ko tido... eqal mesti menggombeng..

tp klu dlm kete dia ok je, boleh tido sndri..

comey aku tgk alisa tido weh.. na baby gurllll hahaahah

*SiRibenMerah said...

hahahaha.. memang mengasyikkan. saya pon ada habit camneh jugak~

maszmadi said...

best kut gentel2 ni, gentel bantal x per kut kan... tapi sampai ke besar ke habit ni...

Kesuma Angsana said...

biasanya anak2 ni ikut habit mak or bapaknyer dulu2 hehehe (jst joking)

azizah :) said...

bantal busuk habit sampai ke besar la... macam jijah..hehe

kalau hlg tak pyh pakai bantal bucuk lagi habis citer! lalalaa

aTy _faRed~ said...

heheh..tengok mate macam feeling2 jer..;p

Si Matatajam said...

M pun ada terbaca dan wat entry tentang gian bantal busuk ni...Ni entry tu http://mymatatajam.blogspot.com/2012/05/gian-bantal-busuk_04.html

Mmg dah habit kan..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

nasib baik anak aku xde bantal busuk, kalau x mesti kemana pegi pun nak dibawanya kan..

comel jerk alisha tido ngan bantal dia..

mama aleen said...

adoi... comelll