Wednesday, July 11, 2012

aku suka dgr anak aku menjerit ...sakit mental ke aku ??

aku mmg suka menyakat anak² aku 
kadang tu risau jugak kot² diorg fobia
tp disebabkan diorg je penghibur lara aku 
tempat aku salurkan kasih syg dan tempat aku release stress
aku buat jugak tp berpada² la 



ALISHA KENA BULI NGAN MAMA 






punya la lama aku dera si alisha berdiri kat tangga gitu 
dah puas aku acah² dan amik gambar 
baru aku tolong die 
hahahahahaha

sape suruh kerja nk memanjat je pastu gayat nk duduk
tp alisha jd gayat klu berdiri posisi ctu je 
klu posisi tangga belah depan ke lain ke ok je 
berdiri kat sofa pun ok je ...mungkin die seriau klu duduk terhantuk bucu tangga kot






Note : tinggal 10 hari lagi kita nk puasa ...... 

19 comments:

♥cikmOt♥ said...

samalah cam iris tu....mana reti dok diam dah dia skang...aktif betul...ari ni ada cek up...timbang berat 9 bulan

YanaMIB said...

ehehh sy pn suka gak buli ank sy kengkdg..suka tgk dia nanges, mencebek2..comel kot..haha =P

Kesuma Angsana said...

ala 2 sian nyer dia!

eima said...

@♥cikmOt♥

alisha esok kak

eima said...

@YanaMIB

sronok rasanye tgk die jerit2 manja gitu

mama aleen said...

nakai tul mak dia.. hehe

Sidratul Muntaha said...

boleh la geng
ank2 dgn aku tiem mkn je
time2 lain seriau sbb aku kuat buli depa.
ahahaha

MizzTina said...

haha..sm la..sy pun suka sakat anak buah.. selagi xjerit xnanges, jgn hrp uda dia nk benti..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

bestkan buli budak ni...tapi bulibuli syggg!

Nad @ MamaZN said...

hihihihi
kite pun suke tgk nayli nanges
comey jek, hehhehe

deelira@deeliraz said...

sabo aje la wei...

ieda said...

ekekek tgh melasak tuu .. x perlah .. ;))

Qhaifa Nur said...

bagus untuk perkembangan anak-anak tau...kalau MIL suka kata biar saja..

Bionic women said...

kekadang seronok kan tengok dia menangis..hehehe..
maybe sebab tangga area tu bulat kot, dia rasa x yakin

cheqna said...

lg satu hari nak ganti poser...
huhuhu

bunga_rose said...

ahahhahah.. aku igt eqal je klu tak leh nak duduk jerit panggil mama.. hahaahah...

dan aku igt aku je suka tengok diorang nangis, panggil manja nama kita, gelakkan diorang dulu pastu baru tolong.. rupenye ada geng hahaahah...

sabo jelaa alisha, eqal dpt mama nyakat cam kami hahahh..

Papa Mifz said...

esok2 dah pandai naik tangga tuh masak la mama nyer nak mengejar pulak...hehe

@e_da said...

hadoiii menderita tul tgk riak wajah dia tu... kesian.. hihi

aTy _faRed~ said...

baby kecik menjerit comel lar..cube yang dah 10-20 tahun tu..tu namenyer carik gaduh.hahahah..budak macam ni memang besh dengar die jerit panggil kite..:)