Tuesday, July 10, 2012

Blog Blogger Amuk di JPM


perkara ni aku memandang serius & menakutkan aku sebagai rakyat Malaysia yg selama ni aku hidup dlm aman damai & tak penah takut utk keluar dari rumah 
jika perkara ni berterusan & rakyat kita gila cuba perjuangkan sesuatu dengan tindakan BODOH seperti yg diikut² negara luar spt syria, iraq, US dll tu hentikan la 

pikirkan la masa depan anak cucu cicit kita ...kekalkan keamanan ini ...

PEACE NO WAR

ni ke BLOG Khalil Afandi Abd. Hamid yang dikatakan blogger tu 





tp xde post pun, boleh percaya ke, macam sengaja die "create" je
 sumber aku amik dari cni




Note : tak kisah la sape memerintah, sama je... bila kita di atas mcm perkara boleh berlaku boleh lupa semuanya janji ke pegangan ke ..itu lah manusia

19 comments:

Chekgu Azrine said...

blogger ni dah mati kena tembak..apala sia2kan hidup cenggini..amuk takde faedah..al-fatihah untuk arwah..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

haah, terkedu jap baca cite ni ptg semalam..
bia betikkk, kat kompleks kerajaan tu..
aduyai, camne leh lepas yer..
bimbang weh benda ni ada yg tiru plak..
nauzubillah, aku sayang malaysia.. ;-p

♥cikmOt♥ said...

http://jayanegara1234.blogspot.com/

ni lah url sebenar blog dia..

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk..gerun.

aTy _faRed~ said...

eerrkkk...macam2 hal ar..hurrmmm...

bunga_rose said...

ada la post dia manje.. tp baik ko tak payah bace.. pening kepala weh, tak tau ape dia nak smpaikan huhu

eima said...

@♥cikmOt♥

wahh terer ko kak .....

maszmadi said...

huh, x pasal2 mati dalam keadaan yang macam tu...
al-fatihah buat dia..

Kesuma Angsana said...

macam2 kisah manusia skang ni!

wahida said...

dear...ni link blog arwah...

http://jayanegara1234.blogspot.com/


kalau baca, mmg tak faham apa sebenarnya dia nak perjuangkan...tapi nampak mcm dia tak puas hati ngan kerajaan...

ieda said...

uish ye ke ...
macam x percaya .. dia mengamuk sure ada sebabkan .. org x kaji ??

fazitaismail said...

macam2 hal..tak siuman kot..hmmm

Rasp said...

apa dah nak jadi skarang nie..
macam-macam hal lah....

Qhaifa Nur said...

jangan ikutkan hati tau perasaan marah...boleh settle cara baik, aduhhh......

syawalsimpsons said...

dah la dekat ngan kiter kan..lagi kiter cuak...alamak...akob balik semalam terus aku kepochi ngan dier...dier diam je....yang dier tau tak leh kuar dari opis...adoi...padahal time tu dier kena jadi despetch gayo aku dah kuar jap...tapi tak leh...gara2 si selengge ni la

Bitt (doubleIS) said...

uishh biar betul dia...

Bionic women said...

belum sempat ag baca kisah lanjut pasal pemberontak tu..huhuhu
sengaja mencari pasal..hadoooiii

azizah :) said...

hak alah.. cemas toll.. xde kkeje cari keje camni la gayanya..huh!

Si Matatajam said...

Tetiba dunia blogger ni dah jadik panassss kan.