Tuesday, July 10, 2012

Gadis Bond Abg

ptg ni ade meeting boss aku last minit ...
alahai so kena wat entry pantas..
mintak² abis cepat leh bw blog korg .... aku tak de gadget canggih yg leh bw dlm bilik meeting

<><><><><><><><><><><><>

mek kenit yang makin melasak 
yang suka duduk atas car seat bila dah boring baring 
mama ade, dok seat belakang ngan awak bleh la awak buat gini 
klu tak mama tambat awak je tau 

nk kena beli car seat baru dah gaya nye ni yg jenis duduk
abgnye dah buruk sgt dah .... sbb dulu guna sepenuh sampai umur 2 tahun lebih ....






dia gadis BOND abg


seb baik awak dpt abg yg gini baiknye 
tak de pun nk buli awak 
awak je pembuli tegar ...mungkin itu cara awak menunjukkan kasih syg pd abg



Note : smlm alisha memanjat sofa tp kaki tergelincir sebelum sempat panjat ...pala berdentum nangis jerit kuat² kendian terus tido.....budak jrg menangis sekali menangis mak aih ssh wo0o nk pujuk ...

8 comments:

azizah :) said...

hehe cumel... budak tengah membesar lasaknya..hehe

Nad @ MamaZN said...

nampak gaya cam alisha jek yg bakal jadik penyelamat abangnye ni, hihi

maszmadi said...

baiknyer la abg fahim kan..... erm, moga2 dorang akan jadi pasangan adik beradik yang saling bantu membantu bila besar nanti...

Bazilah (^0^) said...

comelnyee gmbr last tuh :)

Bionic women said...

jiwa penyayang ler faheem ni..
bagus2, nnti leh jadi tempat adik bergantung harap...
comel nyer alisha....

Si Matatajam said...

Baiknya Abg Alisha.. Caring ye... Skang camna Alisha dah ok ka kepala dia?

ieda said...

kecik nie semua lasak dik ..
insyaallahhh dah besar sok2 x dahh .. biasalah budak2 kan
sayang abang kat adik yee ;)

bunga_rose said...

fahim, meh tlg ajar kimi jadi abang yang baik meh.. hihihi

suke aku tgk fahim pandai layan adik.. kimi semua2 pun kedekut dgn adik adeiii