Wednesday, July 18, 2012

Habuan Shopping

2 hari bercuti menjaga si adek yg demam selsema & batuk berkahak
sian nk hantar ke taska dlm keadaan tak sihat
tp hati ibu juga sgt la risau

Habuan Shopping 

1 parts di tubuhku

dah seminggu kejadian berlaku kesannya masih ketara 
sakit & bengkak dah hilang 

nk berebut pun jgn la tolak² org
dah la aku ni kecik tau tak 
dah la langgar stroller anak aku mrh pulak kat aku 
bila aku menyeringai sambil sound kate pulak aku kurang ajo 

Moral of story : sila berhemah ketika bershopping, jgn rebut²



Note : pala tingtong smlm telan ubat selsema ....

17 comments:

Chekgu Azrine said...

pengorbanan yang terpksa dilalui semasa bershiopink.hehehhe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

shopping kat mana tu sampai rebut jadi lebam camtu, mmg ada sesetengah orang cam hilang kewarasan biler shopping, awat jadi lebam tu, kena tolah sampai jatuh ke?

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

shopping Jcard ari tu ke?

syawalsimpsons said...

padan ko lama je tak jemah kan...kkakakakakka....alahai cian la pulok...

♥cikmOt♥ said...

hurmm...sebab tu aku p time orang tak ramai...

Cik Awin said...

lg ehbat...shopping sampai lebam ;)

♥mama eza♥ said...

ptt la diam jek xde berita..huhu..seme dah bersoping..aku le blom agi..huhu

MRS. K said...

orang tolak aku, aku tolak balik.. ape kesah? muahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

aduh.ciannya.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sampai gitu skali habuan die yer..
huhuh, sabo ajelah.. dkt2 nk raya nnti lg ler teruk..
jgn berdarah dh.. heheh

kite ni satu abuk pn tadak lg ni,
dh beli utk alya tp dh terrrpakai.. hehehhe

Kesuma Angsana said...

mcm2 peel manusia ni. Neway selamat berpuasa ye

Qhaifa Nur said...

mesti murah ni, sampai lupa orang keliling.......moga cepat sembuh ok..

ieda said...

omak aihhh
nie bandor mane ko poi dik wehh
sampai macam nie skali lombam nyoo
ke ko sopink gaduh namanya !

Rasp said...

uiissshhh sakit tu...
mana gi etika bershopping huh...
kasi hilang mood jer kan...

hurrmmm shopping pun ada etika ek? hehehehehe

eB said...

eB ckp tkt kalo ms sale tuh esp JJ card day. sbb ms preggykan aerish dolo, perot kiter jenis x nmpk sgt, rileks jerk ader yg langgar eB, sktnyer aduyai... eB terlanggar perot ke besi kotak baju tuh... alhamdulillah x aper2... drg nih bknnyer nk bli sgt pn... ntah aper yg direbutnyer ntah. pastuh letak kat tepi jerk. hmmmmmmmmmm

maszmadi said...

x suka shopping kat tpt orang ramai... nanti terlanggar troli.. huhu
moga cepat surut lebam tu yerk..

p/s: dah dpt ke masz pos adiah yerk?

Nad @ MamaZN said...

patut la 2 hari tak munculkan diri, hihi

baru ingt arini nak sms tanya khabar ;)