Wednesday, July 18, 2012

Hasil Shopping

selepas lebam bagai
ni la hasilnya

ni utk si adek 
nanti tambah lagi tak byk choice ari tu, dress pun byk kaler coklat²
tak meriah


utk si abg cuma nk tambah seluar je 
klu terbeli lagi bj ...hmmmm 


untuk mama pun ade


untuk si abg selesai..cuma tambah sikit2 je lagi 
nanti cuma tumpukan pd si abah & adek je

senang kerja sbb dah kurang dah sikit beban otak ngan tenaga nk kerah dlm shopping kompleks 
si abah leh guna voucher AEON & Parkson 


Note : cam ne org kate terapi minda adalah shopping ... bg aku shopping satu perkara yg memenatkan

18 comments:

♥cikmOt♥ said...

untuk adek kena tambah dress...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

terapi minda kalo dapat grab je ape barang yang nak...tak payah pilih2 then rebut2...shopping time orang lain tak shopping...erk...cam orang kaya yang banyak duit, time tak sale deme pi shopping...banyak gak hasil rembatan, baju miki adeq punyer tu less berapa %...shantek2

MrS. F!zA said...

Baku adik semua pokedot Ni..hihi tak beli gaun kembang ka

nuyui a.k.a miss YUI said...

terapi la bg yg banayak ongkosnya..haha.

♥mama eza♥ said...

wah adik beraya ngan pokedot yek taun ne

CikPuan Ira said...

abg dh cukup...adik kena beli lg ;)

syawalsimpsons said...

mmg penat tapi puas kot aper yang nak ado...kakakkaka.....untuk aku tak da ka....kasi la 1...kakkaak

mama aleen said...

amboi.. polkadot.. :)

Chekgu Azrine said...

Klu saya windown shopping terapi minda..klu shopping kena bwk kua duit..sakit minda namanya tuh..hehe

gurau2..:-)

ieda said...

senang kan dik
sopink awal2 ..
x penat ..
hurmm akk pun nak tambah sikit kat anak sulung akk tuu
susahh nyee nak cari baju dia !

::NureeN:: said...

betol la tue, terapi minda -shopping.. td nureen baru shopping, sbb nk ilangkan tension kat opis ni, shopping brg2 dapur bkn baju la hehehhe

Nad @ MamaZN said...

kite pun mmg terapi minda soping2 ni
penat sbb kite belibelah time sesak padat ngan org ramai n rase kelamkabut sbb nak cepat soping2..cer try gi time rileks2, takde ramai org (wpun time sale, maksudnye gi time ofis hour la) mmg heaven =p
nak2, bile dpt apa yg kite cari, hehe

Bionic women said...

dotdotdot baju adik...
kita pun dah settle pasal dhiya..
tinggal kasut n henbeg mama jer..haha
mama terlebih raya..hokeh

Misz Mieza said...

Dah start shopping baju raya dah... Bestnya.. =)

@e_da said...

bestnya dah beli baju raya anak2... ida tak beli apapun lg... tahun ni takde mood .. apa nak jd tah... huhu

ch@ said...

wahahaa, siap sudah baju utk alisha. comel2 polkadot yerk. sedondon ngn abg. aku byk beli online je, tak rajin nak berjalan kat shopping mall. time kerja, kejar masa. time cuti shopping ngn anak2, mls nk bersesak. haih!

aTy _faRed~ said...

shopping sebelum puase tak ar penat sangat kan nanti..lagi pulak ngan anak kecik..:) eerrr...shopping barang sendiri tu yang terapi diri tu..haeheheh..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah beshnye sudah beli baju raya utk anak². utk adek tema polkadot ye thn ni..

shopping terapi minda bila kita dpt beli ape yg kita nak..lg besh kalau suami yg bg duit suruh shopping..hik2..