Wednesday, July 4, 2012

Memanfaatkan Pemberian Kawan² aka Blogger

sebenarnya byk hadiah yang kawan² blogger bagi sempena 
join/GA dulu²
masih tersimpan rapi dalam kabinet besi opis ni 
bukannya aku tak hargai tp terlebih hargai sampai syg nk guna 

klu bw balik rumah sekejap je budak fahim tu guna 
pastu jemu die tak de dah nk nengok pastu nk menyimpan kat rumah 
biasa la dah simpan tatau kat mana ... berceramuk sana sini 
baik la simpan kat opis ♥

TQ Ch@ & NiniD
aku manfaatkan pemberian korg kali ni 
semasa Fahim ada kat opis isnin lepas 



budak fahim tu dah puas main cop die main kaler² plak 
klu tak die asek nk baring kat lantai je .... letih kate nye 

byk lagi hadiah² dari blogger 
akan dimanfaatkan bila sampai masanya
syg betui nk guna

TQ pada semua yg sudi bg saya hadiah² tu


Note : hari ni breakfast bihun goreng homemade tp smlm punya la, syg klu tak bw ke opis ....

16 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

semangat fahim mewarna, balqis now mewarna dah kureng sikit...tak habis satu buku dah order buku lagik...

Kesuma Angsana said...

anak saya pun suka benor mengaler2 ni.. habis satu buku kena beli yg len pula utk dia kaler hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

bdk2 mmg snok bnda2 cmni..hihi.

CikPuan Ira said...

tertib btol mewarna..

ieda said...

aah ada juga faedahnya utk fahim kan .. leka dia mewarna .. budak2 memang suke , nak2 dpt calour dan buku warna terus ;)

Rasp said...

kusyuk tul dia kaler2 tu...
bagussss....

*SiRibenMerah said...

bagus2.. dia minat sungguh... hehehe~

~aSHa~ said...

suka mengwarna yerk...bagus dia leh duk diam skit

Bionic women said...

dhiya kalau buku kaler mewarna ni mesti nak yg gambar princess or barbie..pastu mesti warna pink cepat jer kontot..huhuhu

wahida said...

bersungguh nampaknya tu...

syawalsimpsons said...

tak pandang kiri kanan kan fahim mengaler kan

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bab mewarna ni si alya pun laju aje wat kije..

azizah :) said...

wah bestnya dapat hadiah.. berguna juga kan..simpan kak kenangan tu..

Qhaifa Nur said...

teringat pada amzar....suka warna

bunga_rose said...

weh, fahim pandai dah mewarna ek.. kimi bukan warna, tapi conteng buleh harap laa.. puas ajo mewarna, tetappp conteng jugeee

Nad @ MamaZN said...

bagus la hang ni eima..
takut kang lama2 lupa plak sape yg bagi bile dah lama sangat tak guna, hihi ;)